Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου Στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κατέθεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είχαν παραταχθεί από νωρίς στο κέντρο, με τα άρματα μάχης και τα υπόλοιπα οχήματα, έτοιμοι για να παρελάσουν (δείτε εδώ τις φωτογραφίες του newsbeast.gr).

Ο Πρόεδρος της Βουλής Προκόπης Παυλόπουλος απέτισε προηγουμένως φόρο τιμής στους ήρωες της επανάστασης του 1821 με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη.


Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στα Ψαρά, όπου παρακολούθησε τη δοξολογία και την παρέλαση. Από το μικρό νησί, ο Αλέξης Τσίπραςέστειλε ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία για τις παράνομες ενέργειές της στο Αιγαίο, αλλά και μήνυμα στήριξης προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο.

Συγκινητική ήταν, όπως κάθε χρόνο, η στιγμή που πέρασαν μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι ανάπηροι πολέμου.



Το κέντρο της Αθήνας είχε κλείσει από νωρίς το πρωί για τη διεξαγωγή της παρέλασης και αναλυτικά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Βίντεο - Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος


Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου