Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα λόγω… μεθυσμένης επιβάτιδας (βίντεο) skai.gr



Άκρως επεισοδιακή ήταν μια πτήση από το Μάντσεστερ προς την Πάφο κι όχι λόγω καιρικών προβλημάτων ή μηχανικής βλάβης, αλλά λόγω του… αλκοόλ.

Η πτήση προσγειώθηκε τελικά την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα, αντί για την Πάφο που ήταν ο τελικός προορισμός, εξαιτίας μεθυσμένης επιβάτιδας από τη Βρετανία η οποία φώναζε και έβριζε πλήρωμα και συνεπιβάτες. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το πλήρωμα προσπαθούσε μάταια να συνετίσει τη νεαρή γυναίκα, που βρισκόταν εκτός εαυτού, προτού το αεροσκάφος αναγκαστεί προσγειωθεί στον αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος λόγω του σαματά. 

Μάλιστα, οι απηυδισμένοι συνεπιβάτες της Βρετανίδας άρχισαν να… χειροκροτούν όταν οι ελληνικές αρχές τη συνέλαβαν μαζί με τις τρεις φίλες της.

Η κοπέλα, καθώς και οι φίλες της, είχαν για προορισμό τους την Πάφο όπου ταξίδευαν για ολιγοήμερες διακοπές. 

«Ήταν όλες πολύ μεθυσμένες, έπιναν δικά τους ποτά κατά τη διάρκεια της πτήσης… Άρχισαν να βρίζουν και να μαλώνουν και να απειλούν άλλους επιβάτες και το αεροσκάφος έπρεπε να κατευθυνθεί εκτάκτως στην Αθήνα» σχολίασε ένας επιβάτης. To βίντεο μαγνητοσκόπησε ένας άλλος επιβάτης της πτήσης, τον οποίο η νεαρή αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να τον περιλούσει με ύβρεις. 

Μετά τη σύλληψη των τεσσάρων γυναικών το αεροπλάνο συνέχισε, με αρκετή καθυστέρηση, την πτήση του προς Πάφο. 

Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου