Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

H Netflix πληρώνει για να παρακολουθείτε σίριαλ


Υπάρχουν τελικά θέσεις εργασίας που είναι σχεδόν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Η εταιρεία Netflix πληρώνει άτομα να βλέπουν τα καινούργια της σίριαλ ή ταινίες.

Να παρακολουθείται σίριαλ και ταυτόχρονα να πληρώνεστε αυτό ακούγεται ονειρεμένο.


Απλά ενεργοποιήστε το Netflix σε μια βροχερή μέρα και παρακολουθήστε τηλεοπτικές εκπομπές για ώρες. Για πολλούς, η επιτομή μιας εντελώς άνετης ημέρας. Αυτή η δραστηριότητα είναι τώρα διαθέσιμη και πολύ καλά αμοιβόμενη!

Η υπηρεσία συνεχούς ροής Netflix αναζητά ανθρώπους που 40 ώρες την εβδομάδα τόσο σε κανονική απασχόληση, όσο και σε πλήρους απασχόληση να βλέπουν σειρές και ταινίες.

Παρακολουθήστε τις τελευταίες σειρές που προβάλλονται από την Netflix. Ακούγεται σαν ένα όνειρο, αλλά μπορείτε πραγματικά να κάνετε την αγαπημένη σας απασχόληση  επάγγελμα και υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Η εταιρεία Netflix πληρώνει άτομα να βλέπουν τα καινούργια της σίριαλ ,η δουλειά αυτή ονομάζεται "Tagger".

Οι Taggers έχουν το καθήκον να εξετάζουν ολόκληρο το περιεχόμενο του παροχέα ροής και να του παρέχουν ετικέτες. Οι ετικέτες βοηθούν τον αλγόριθμο Netflix να μάθει τι είναι η σειρά ή η ταινία.


Ο Mike Hastings, ο Διευθυντής του Ενισχυμένου Περιεχομένου της Netflix δήλωσε, ότι οι  taggers εργάζονται στην ομάδα του. Αυτός και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για το συντακτικό μέρος των αλγορίθμων. Ο Hastings εξήγησε σε μια εκδήλωση Netflix στο Βερολίνο πώς λειτουργεί το Taggen. Οι taggers θα παρακολουθουν τα σίριαλ και θα πρεπει να δίνουν 300 έως και 4000 λέξεις κλειδιά για το κάθε σίριαλ και θα πρέπει να βαθμολογούν πόσο βίαιο είναι το κάθε επεισοδίο ή η ταινία.

Πώς να γίνετε Tagger;

Στην ομάδα του Mike Hastings εργάζονται  75 εκατ. άτομα σε όλο τον κόσμο εκ των οποίων περίπου τα μισά είναι για όλες τις σειρές και τις ταινίες. Φυσικά, η Netflix καθορίζει ποιες ταινίες και σειρές πρέπει να παρακολουθούνται. Έτσι μπορεί να συμβεί ,ότι θα πρέπει να παρακολουθείτε μια ολόκληρη σειρά του "Marvel's Daredevil", παρόλο που γενικά μισείτε τους υπερήρωες. (Αλλά με κάποιο τρόπο αυτό δεν κάνει τη δουλειά λιγότερο ελκυστική.)

Επιπλέον, θα πρέπει να φύγετε για δουλειά στις χώρες που έχει γραφεία η Νetflix. Η Netflix βρίσκεται στο Los Gatos της Καλιφόρνια, με επιπλέον θέσεις στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, τη Βραζιλία, την Ταϊβάν, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, την Αγγλία και την Ολλανδία.

Δείτε εδώ τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

https://jobs.netflix.com



TZAKOY ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου