Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Στην Ηγουμενίτσα ύψωσαν σημαία με επιφάνεια 350 τμ



Η έπαρση της μεγαλύτερης σημαίας στη βορειοδυτική Ελλάδα έγινε με τιμές στις 9:30 το πρωί στην παραλία της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Η μεγαλύτερη σημαία στη βορειοδυτική Ελλάδα, με επιφάνεια 350 τετραγωνικά μέτρα, κυματίζει απ' τις 9:30 το πρωί στην παραλία της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Η τελετή ανύψωσης της σημαίας, που αποτελεί πρωτοβουλία του τάγματος εθνοφυλακής, έγινε παρουσία των τοπικών αρχών και με την μπάντα του δήμου να παιανίζει πατριωτικό εμβατήριο.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λώλος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και τόνισε πως σήμερα η ακριτική Ηγουμενίτσα στέλνει μήνυμα πατριωτισμού και εθνικής ενότητας προς όλους όσοι επιβουλεύονται την εθνική ακεραιότητα και τα συμφέροντα της Ελλαδος.

Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε σήμερα και ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου. Ο κύριος Μπαλαφας αφού τόνισε πως η χώρα μας είναι όαση σταθερότητας και ησυχίας, δήλωσε: «Σε μια πολύ ανήσυχη περιοχή», γίνονται «κινήσεις και προκλήσεις που δεν σέβονται πολλές φορές το διεθνές δίκαιο και της συνθήκες από τους γείτονες εξ ανατολών». Ο υφυπουργός υπογράμμισε πως το μήνυμα της ημέρας στην τρέχουσα συγκυρία είναι: «Ενότητα του λαού και του πολιτικού κόσμου στο ζήτημα της υπεράσπισης της ανεξαρτησίας και των εθνικών μας δικαίων».

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ, .e-igoumenitsa.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου