Ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ Μιχάλης Ψιλάκης δεν έχανε ποτέ την ευκαιρία να παρουσιάσει τις υπέροχες γεύσεις την Ελληνικής κουζίνας.
Ο γνωστός σεφ, που έχει στο ενεργητικό του και ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο που διατηρούσε στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του CBS και παρουσίασε συνταγές από το βιβλίο του «How to Roast a Lamb».
Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στην νέα εκπομπή του BBC America στην οποία θα συμμετάσχει, κάτι ανάμεσα σε διαγωνισμό μαγειρικής και survivor, με τίτλο «No Kitchen Required».
Μιλά φυσικά και για την οικογένειά του, που τον μεγάλωσε με παραδοσιακό ελληνικό τρόπο και του μετέδωσε την αγάπη για τα καλό ελληνικό φαγητό.
Όπως είχε αναφέρει και σε παλιότερη συνέντευξή του, «Aν η Ελλάδα ήταν ένα πιάτο θα ήταν ένας συνδυασμός από τα εξής συστατικά: περηφάνια, αγάπη για την κουλτούρα, πάθος για κατάκτηση,
πείσμα και διαχρονικότητα».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου