Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Βρέθηκε γενετικό υλικό άντρα στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της 15χρονης που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Βρέθηκε DNA άνδρα στο σώμα και τα ρούχα της
 
 
Γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα βρέθηκε στα στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

Έτσι φαίνεται πως εγκαταλείπεται πια το ενδεχόμενο ατυχήματος και οι αρχές στρέφονται στην εξιχνίαση της εγκληματικής ενέργειας, κάτι που υποστήριζε εξ αρχής και η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

Αυτό διότι από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν είχαν διαπιστωθεί σημάδια που να δείχνουν σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου κοριτσιού και πλέον ανατρέπονται τα δεδομένα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η περιγραφή της μητέρας για την κατάσταση στην οποία βρήκε την κόρη της σόκαρε άπαντες. "Αντί για το πρόσωπο του παιδιού μου είδα μια μάσκα από αίμα. Το πρόσωπό της είναι διαλυμένο, καθώς έχει αποκολληθεί από το κρανίο.

Ο λαιμός της δεν ξεχωρίζει από το σώμα της. Γύρω από τα βράχια και σε απόσταση 20 πόντων, υπήρχαν αμέτρητες πιτσιλιές από τα αίματα", ανέφερε χαρακτηριστικά. Απηύθυνε μάλιστα έκκληση να βρεθεί ο δράστης, τονίζοντας ότι θέλει να τον αντικρίσει και να της πει για ποιο λόγο το έκανε αυτό το παιδί της.

Υπενθυμίζεται πως η 15χρονη είχε εντοπιστεί από τη μητέρα της βαριά τραυματισμένη σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή στην Πάρο όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα και την αδελφή της.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου