Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Υποκριτές και Φαρισαίοι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφει στο NEWS 247 για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου 


Όσο περισσότερο σκέφτομαι αυτή την υπόθεση με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Αγώνες, τόσο περισσότερο εξοργίζομαι και μου έρχεται στο μυαλό η ρήση του Κυρίου ημών Ιησού: ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΔΕ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ .

Τα γεγονότα, ένα 20χρονο παιδί, διότι παιδί είναι, καθώς ήταν σε μία καφετέρια ανέβασε ένα ανόητο αστείο. Ούτε κανένα εγκλήμα καθοσιόσεως ούτε κάτι που ιδιαιτέρως προφανώς σκέφθηκε. Κακώς; Κακώς κάκιστα λέω εγώ. Δεν έπρεπε να το κάνει, σφάλμα της. 

Μόλις άρχισε η φασαρία, ανέλαβε αμέσως την ευθύνη της πράξεώς της, ζήτησε αμέσως Συγγνωμη και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και εξήγησε ότι ήταν ένα λάθος. Τότε ξύπνησαν οι Φαρισαίοι της Αριστεράς…στο όνομα του Ανθρωπισμού, ζήτησαν την παραδειγματική της τιμωρία! ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ απαίτησαν τον αποκλεισμό της από τους Αγώνες. Όλη η στενοχώρια τους για την άνοδο της ΧΑ και την αγωνία των ελλήνων για τους λαθρομετανάστες, αγωνία που αυτοί δεν συμμερίζονται, βγήκε με εκδικητική μανια πάνω σε ένα 20χρονο παιδί. “Να της πάρουμε το κεφάλι τώρα!!!” απαιτησαν σύσσωμοι οι θολοκουλτουριαραίοι αυτής της Χώρας.

Είναι οι ίδιοι που αν σκοτώσει και βιάσει ένας αλλοδαπός, θα αρχίσουν τις δικαιολογίες, για το ότι οι κοινωνικές συνθήκες και η φτώχεια κλπ είναι που τον οδήγησαν στο έγκλημα. Είναι οι ίδιοι που όταν συλλαμβάνεται ένασ δολοφόνος τρομοκράτης θα τρέξουν να τον υπερασπιστούν για τα Ανθρώπινά του Δικαιώματα κλ[ ….Υποκριτές!

Τώρα, που είναι το Ιερό Δικαίωμα στην Απολογία του Κατηγορουμένου, πριν από την καταδίκη του;….οι Τρομοκράτες έχουν δικαιώματα για την Αριστερά, η Παπαχρήστου, που ίσως είναι ρατσίστρια και πιθανόν να ψήφισε και ΧΑ όχι!!! Ωραία Δημοκρατία, ωραία Αριστερά…

Και πάλι τώρα στους άλλους Υποκριτές της ΕΟΕ. Οι κύριοι αυτοί, εις το όνομα του Ανθρωπισμού υποτίθεται και του σεβασμού των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα εξευτέλισαν όλα, για να μήν κοπούν στις εξετάσεις ψευτοπροοδευτισμού από την ΔΗΜΑΡ.

Πού είναι κύριε Κούβελε ο σεβασμός σας στα ιδεώδη του ελληνικού Πολιτισμού; εγώ ξέρω ότι οι αρχαίοι έλληνες, αυτοί που γέννησαν τους Αγώνες έλεγαν: ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΛΟΓΟΝ ΑΚΟΥΣΑΙ. Και ανα πράγματι η ΔΟΕ μας επέβαλε στην ουσία αυτή την απόφαση, τί πρωτοβουλίες θα αναλάβετε ώστε αυτός ο Οργανισμός πράγματι να υπηρετεί τα Ελληνικά Ιδεώδη και όχι την καταπάτησή τους, όπως στην περίπτωση της άνευ απολογίας καταδίκη της κας Παπαχρήστου;

Ποιός θα αποζημιώσει τώρα την Χώρα μας από τον Διεθνή Διασυρμό που υπέστη, όχι από την σφάλμα της Παπαχρήστου αλλά από τον άδικο αποκλεισμό της;

Τέλος η εξέλιξη της ιστορίας και η απόπειρα να δικαιολογηθεί η απόφαση με την επισήμανση παλαιοτέρων αναρτήσεών της που δήθεν αποδεικνύουν τα πολιτικά της φρονήματα υπέρ της ΧΑ είναι η πεμπτουσία του Ολοκληρωτισμού. Τί μας ενδιαφέρει το τί ψήφισε; Ό,τι θέλει δεν ψηφίζει ο καθένας μας; αυτή δεν είναι η Αρχή της Δημοκρατίας μας; Μήπως κάποιοι εξ ευωνύμων ζητούν την προσκόμιση Πιστοποιητικών Κοινωνικών Φρονημάτων;…

Κοντολογίς η κα Παπαχρήστου άθελά της απέδειξε περίτρανα το μέγεθος της υποκρισίας που υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως με όλη αυτή την ιστορία του αντιρατσισμού και μια και ξεκινήσαμε με ένα θέμα από το twitter θα τελειώσω με το καλύτερο σχόλιο που διάβασα εκεί:

“Θα σας πω ένα ανέκδοτο για έναν Γερμανό, έναν Ιταλό και έναν Έλληνα… δεν θα βάλω και Αλβανό διότι θα με πουν ρατσιστή…”

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου