Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Δεν έχουν τέλος οι γκάφες των Άγγλων - Έχασαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ



Δεν έχουν τέλος οι γκάφες των Άγγλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η αστυνομία που φέρει την ευθύνη για την ασφάλεια, παραδέχτηκε πως χάθηκαν τα κλειδιά του σταδίου Γουέμπλεϊ. 

Ομάδες αναζήτησης πέρασαν ημέρες ψάχνοντας τα κλειδιά, τα οποία αγνοούνται από την περασμένη Τρίτη, όταν και πραγματοποιούνταν οι έλεγχοι της τελευταίας στιγμής.

Μάλιστα προκλήθηκε σύρραξη μεταξύ της αστυνομίας, της Locog και της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας G4S για το ποιος έχει την ευθύνη.

Ωστόσο, η Σκότλαντ Γιαρντ παραδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής ότι είναι υπεύθυνη για την απώλεια. Μία ομάδα αξιωματικών έχασε τα κλειδιά κατά τη διάρκεια ελέγχων της τελευταίας στιγμής. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αντικατάσταση των υψηλής τεχνολογίας κλειδιών λέιζερ, θα κοστίσει έως και 40.000 λίρες. "Τα κλειδιά αυτά δεν μπορούν να ξαναβγούν. Είναι όπως αυτά που έχουν στις φυλακές", ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

Oι Βρετανοί το 2004 σχολίαζαν ειρωνικά την ασφάλεια των Ολυμπιακών της Αθήνας, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στους δικούς τους Αγώνες, τη στιγμή μάλιστα, που το συμβόλαιο με την εταιρεία ασφάλειας G4S κόστισε 284 εκατομμύρια λίρες στην κυβέρνηση.


ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου