Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αποσωληνώθηκε ο 12χρονος Νικίτα - Στη φυλακή για φόνο και ο αδελφός του Ολλανδού ανιματέρ



Αποσωληνώθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 12χρονος από τη Ρωσία που τραυματίστηκε σοβαρά με 20 μαχαιριές από Ολλανδό ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Κρήτης. Το παιδί μίλησε με τη μητέρα του, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα του.

Το παιδάκι μόλις άνοιξε τα μάτια του ζήτησε να δει την μητέρα και τον αδελφό του, ξεσπώντας σε κλάματα. Αλλά και η μητέρα του μόλις τον αντίκρυσε δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για το γεγονός ότι ο γιος της κατάφερε να επιζήσει μετά από αυτή την απίστευτη φονική επίθεση που δέχθηκε.

Ωστόσο, οι γιατροί δεν εμφανίζονται ιδιαιτέρως αισιόδοξοι για την κινητικότητα των κάτω άκρων, καθώς τα τραύματα στο νωτιαίο μυελό ήταν βαριά και έχουν προκαλέσει σοβαρή ζημιά.

Όπως είπε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Αγλαία Κυριακού, ελέγχεται νευρολογικά η κινητικότητα των κάτω άκρων και σύντομα θα είναι γνωστό αν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Ο 12χρονος τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο αριστερό του χέρι για την αποκατάσταση βλάβης σε τένοντα, που εκτιμάται ότι είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη.

Στο πλευρό του, πέρα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ βρίσκονται επίσης μια παιδοψυχίατρος, ένας φυσικοθεραπευτής αλλά και τέσσερις παιδίατροι διαφόρων ειδικοτήτων του νοσοκομείου, οι οποίοι γνωρίζουν τη ρωσική γλώσσα και βοηθούν μεταφραστικά το παιδί και τη μητέρα του σε ό,τι και αν χρειαστούν.

Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ θα απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή. Πολυετή κάθειρξη για φόνο και ληστεία εκτίει και ο 24χρονος αδελφός του, σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής εφημερίδας "De Telegraaf". 

Ο 24χρονος αδερφός του Σιρίνο Σράιβερ, Λορέντζο, συνελήφθη το Μάιο του 2007 στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ για ληστεία και συνενοχή σε δολοφονία αστυνομικού και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών.

Πηγή: megatv.com - ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου