Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Βουλευτής Χρυσής Αυγής σε Τσίπρα: ''Κ@@@@λα γ@@ω τον Τσε Γκεβάρα''

Νέα ένταση προκλήθηκε με πρωταγωνιστές μέλη της Χρυσής Αυγής και ''επικεφαλής'' το βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Επίθεση στην αριστερά και τον Αλέξη Τσίπρα (Vid)


Με ακατανόμαστες φράσεις επιτέθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής  τον Βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν πορεία στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όταν δέχθηκαν αντεγκλήσεις από περαστικό και απάντησαν με υβριστικά συνθήματα κατά των αριστερών, αλλά και κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

Το σύνθημα που κυριάρχησε, όπως καταγράφεται και στο βίντεο του με το σύνθημα trikalanews ήταν ''Τσίπρα κ@@@@λα γ@@ω τον Τσε Γκεβάρα''.

Οι Αστυνομικοί έσπευσαν να παρέμβουν και το επεισόδιο έληξε πριν πάρει διαστάσεις. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ηλιόπουλος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό, καθώς τα περιστατικά που τον θέλουν ''πρωταγωνιστή'' πληθαίνουν.

Τα υβριστικά συνθήματα έρχονται λίγες ώρες μετά την απάντησή του βουλευτή στις διαμαρτυρίες κατοίκων του Πηλίου, υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο.

Ο κ. Ηλιόπουλος φαίνεται πως δεν μπόρεσε να χωνέψει τις αντιδράσεις των κατοίκων στην Αργαλαστή και έτσι απηύθυνε είδος ''χαιρετισμού'', σηκώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο, ενώ συγχρόνως συνόδευσε τη χειρονομία με ύβρεις.

Ανάλογα περιστατικά και εντός του Κοινοβουλίου με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής να αποβάλλεται ενώ χαρακτήριζε τους συναδέλφους του "ξεφτιλισμένους και γίδια".


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου