Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τρία εκατ. ευρώ δίνουν εδώ και τώρα Γερμανοί και Γάλλοι στα ΕΑΣ!

tria-ekat-eyrw-dinoyn-edw-kai-twra-germanoi-kai-galloi-sta-eas
Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης

Και ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος της τρόικας με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα που θέλουν τον άμεσο θάνατό τους, η Γερμανική εταιρία «Rheinmetal Defence» θα καταβάλει αύριο η μεθαύριο το ποσό του 1.000.000 ευρώ στα ΕΑΣ από την την παράδοση παραγγελίας η οποία είχε κλειστεί πριν από πέντε χρόνια. Όμως τα ευχάριστα και αισιόδοξα νέα για τα ΕΑΣ δεν σταματούν εδώ.

Η μονάδα των ΕΑΣ στο Λαύριο θα παραδώσει στις Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις σε ένα μήνα από σήμερα άλλη μία παραγγελία από την οποία η πληρωμή ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Μάλιστα η Γαλλία ζήτησε και προσφορά από τα ΕΑΣ για ακόμη μία παραγγελία πυρομαχικών η οποία θα είναι κερδοφόρα.

Δεν ξέρουμε αν τα γνωρίζει αυτά η τρόικα ή μήπως τα γνωρίζει και γι' αυτό μεθοδεύει επίμονα το κλείσιμο και στη συνέχεια το ξεπούλημά τους για μια χούφτα ευρώ; Οι καιροί είναι πονηροί και τα έργα αυτά τα έχουμε ξαναδεί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newpost.gr, από τα λεφτά που θα εισπραχτούν από τα ΕΑΣ δεν θα τα μοιράσουν οι εργαζόμενοι μεταξύ τους ώστε να αποπληρωθούν για τα δεδουλευμένα τους τόσων μηνών.

Οι εργαζόμενοι που αγωνιούν για τη δουλειά τους και κατά συνέπεια για το μέλλον των οικογενειών τους αποφάσισαν ομόφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας, με τα τρία εκατομμύρια ευρώ που θα εισπραχθούν να αποπληρωθούν υποχρεώσεις των ΕΑΣ. Ανάμεσα σε αυτές είναι το Φ.Π.Α., τα ασφαλιστικά ταμεία, το φυσικό αέριο, η ΔΕΗ και άλλοι λογαριασμοί.

Να σημειωθεί ότι η τροφοδοσία με φυσικό αέριο της μονάδας των ΕΑΣ στον Υμηττό είχε διακοπεί λόγω απλήρωτων λογαριασμών. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει επανασύνδεση.
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου