Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Νεκρές δύο γυναίκες από τον κατακλυσμό στη Ρόδο



 Δύο χαμένες ανθρώπινες ζωές είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός της πρωτοφανούς θεομηνίας που έπληξε τη Ρόδο. Σε κατάσταηση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί τμήματα του νησιού.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας εντόπισαν νεκρή μια 27χρονη δασκάλα στη θαλάσσια περιοχή του χωριού Κρεμαστή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα πρόκειται για τη νεαρή δασκάλα από το δημοτικό σχολείου του Παραδεισίου, η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού της Κρεμαστής, όταν στην προσπαθειά της να σωθεί εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της που είχε επίσης αρχίσει να παρασύρεται.

Μαζί της βρίσκόταν κατά πληροροφορίες και ένας 50χρονος συνάδελφός της ο οποίος αγνοείται.

Το βράδυ της της Παρασκευής νεκρή είχε ανασυρθεί άλλη μία γυναίκα, 40 ετών, στην κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού.

Η σφοδρότατη βροχόπτωση ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Παρασκευής και οι δρόμοι από το Φαληράκι έως και την Κρεμαστή μετετράπησαν σε ποτάμια, εγώ πολλά ήταν και τα προβλήματα που καταγράφηκαν και στην πόλη της Ρόδου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε περισσότερες από 160 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια καταστημάτων και οικιών, κυρίως στην Ιαλυσσό.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου