Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο «γητευτής» Χουάν Κάρλος είχε 1.500 ερωμένες-Φλέρταρε και με την Νταϊάνα

Η βασίλισσα Σοφία φέρεται να είχε πάρει απόφαση ότι παντρεύτηκε έναν «αθεράπευτο γόη».
 
Η βασίλισσα Σοφία φέρεται να είχε πάρει απόφαση ότι παντρεύτηκε έναν «αθεράπευτο γόη». Σκηνές από την συνάντηση του Χουάν Κάρλος με την Νταϊάνα (φωτογραφίες: Reuters, Getty Images, Daily Mail)

Η αδυναμία του στο ωραίο φύλο είναι γνωστή και οι φήμες για τις πολυάριθμες εξωσυζυγικές του σχέσεις έρχονται ξανά στο προσκήνιο, μετά την ανακοίνωση ότι εγκαταλείπει τον ισπανικό θρόνο για να τον διαδεχθεί ο γιος του, πρίγκιπας Φελίπε. 

Ο παραιτηθείς βασιλιάς Χουάν Κάρλος γνωστός και ως «γητευτής», φέρεται να απατούσε συστηματικά την βασίλισσα Σοφία και λέγεται ότι είχε 1.500 ερωμένες, ενώ δεν δίστασε να πολιορκήσει ακόμη και την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η φήμη του «αθεράπευτου γυναικά» αποτυπώθηκε γλαφυρά στο βιβλίο της δημοσιογράφου και συγγραφέα Πιλάρ Εϊρε, που κυκλοφόρησε πριν δυο χρόνια, εν μέσω διαφόρων σκανδάλων που έπλητταν τον βασιλικό Οίκο. Στο πόνημά της που τιτλοφορείται «Η μοναξιά της βασίλισσας» και είναι βιογραφία της Σοφίας, η Εϊρε περιγράφει τον- 76χρονο σήμερα- Χουάν Κάρλος ως «επαγγελματία γητευτή γυναικών» που είχε αναρίθμητες ερωτικές σχέσεις, περίπου 1.500 (!) σε αριθμό, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει συνευρεθεί με τη σύζυγό του από το 1976 (!).

Η Καταλανή συγγραφέας χαρακτήρισε τον έγγαμο βίο τους «τραγωδία».
Είναι ενδεικτικό ότι μόλις λίγους μήνες μετά την ενθρόνιση του Χουάν Κάρλος- τουλάχιστον σύμφωνα με το βιβλίο- η Σοφία που θέλησε να του κάνει έκπληξη εμφανιζόμενη ξαφνικά στο Τολέδο, όπου βρισκόταν δήθεν με αντροπαρέα ο σύζυγός της, τον έκανε «τσακωτό» με Ισπανίδα σταρ του κινηματογράφου.

Το περιστατικό δεν ώθησε τον βασιλιά να αλλάξει στάση και σύμφωνα με τη συγγραφέα, το ζευγάρι διάγει έκτοτε χωριστούς βίους.

Η Εϊρε, που έχει γράψει αρκετά βιβλία για την βασιλική οικογένεια, ισχυρίζεται επίσης ότι ο Ισπανός μονάρχης- που φέρεται να κάνει συχνά ενέσεις βιταμινών και αντιγηραντικές θεραπείες για να διατηρείται σε φόρμα- είχε φλερτάρει και την νεαρή πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Τρυφερό στιγμιότυπο του Χουάν Κάρλος με την νεαρή Νταϊάνα (φωτογραφία: Daily Mail).
Τρυφερό στιγμιότυπο του Χουάν Κάρλος με την νεαρή Νταϊάνα (φωτογραφία: Daily Mail). 
 
Το περιστατικό λέγεται ότι έλαβε χώρα το 1986, όταν η μόλις 25 ετών τότε Νταϊάνα, φιλοξενούμενη του ισπανικού βασιλικού ζεύγους, έκανε διακοπές στα θερινά ανάκτορα στη Μαγιόρκα, με τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο και τους γιους τους.

Ο Χουάν Κάρλος φέρεται να «ρίχτηκε» στη νεαρή πριγκίπισσα, ωστόσο η Lady D. είχε αρνηθεί ότι συνέβη κάτι ανάρμοστο.

Το σαφάρι και η Γερμανίδα πριγκίπισσα

Από τις «επίμαχες» διακοπές στα θερινά ανάκτορα στη Μαγιόρκα, το 1986. Αριστερά ο Χουάν Κάρλος, στη μέση η Νταϊάνα και δεξιά ο Κάρολος. Μαζί και οι δυο γιοι του ζευγαριού, Χάρι και Ουίλιαμ (Φωτογραφία
Από τις «επίμαχες» διακοπές στα θερινά ανάκτορα στη Μαγιόρκα, το 1986. Αριστερά ο Χουάν Κάρλος, στη μέση η Νταϊάνα και δεξιά ο Κάρολος. Μαζί και οι δυο γιοι του ζευγαριού, Χάρι και Ουίλιαμ (Φωτογραφία: contacto/eyevine- Daily Mail).

Τα σκάνδαλα δεν ακολουθούσαν τον Χουάν Κάρλος μόνο κατά την περίοδο της νιότης. Πολύς θόρυβος προκλήθηκε και μετά το πολυδάπανο σαφάρι του Ισπανού βασιλιά στην Μποτσουάνα, το 2012, εν μέσω οικονομικής κρίσης, το οποίο απέκτησε και... ροζ πινελιά.

O μονάρχης είχε αναγκαστεί να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ταξίδι το οποίο φέρεται να στοίχισε περίπου 40.000 ευρώ, δαπάνη που προκάλεσε την οργή του ισπανικού λαού που πλήττεται από την υψηλή ανεργία και υπομένει τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης Ραχόι.

Το πολυσυζητημένο σαφάρι του 2012 και μια ακόμη φημολογούμενη σχέση, αυτή τη φορά με Γερμανίδα πριγκίπισσα.
Το πολυσυζητημένο σαφάρι του 2012 και μια ακόμη φημολογούμενη σχέση, αυτή τη φορά με Γερμανίδα πριγκίπισσα. 
 
Ωστόσο ο σάλος δεν αφορούσε μόνο το κόστος του ταξιδιού. Τα σενάρια για το ποιος είχε συνοδεύσει τον «γητευτή» στο σαφάρι- την ώρα που η βασίλισσα Σοφία βρισκόταν στην Ελλάδα για πασχαλινές διακοπές- έδιναν και έπαιρναν.

Διάφορες ιστοσελίδες είχαν αφήσει να εννοηθεί πως τον Χουάν Κάρλος συντρόφευε στην εκδρομή του μία Γερμανίδα πριγκίπισσα, η Κορίνα Τσου Ζάιν-Βιτγκεστάιν, με την οποία φερόταν να διατηρεί «στενή φιλία» εδώ και αρκετά χρόνια.

Δήμητρα Ράγια- ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου