Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: Παιδική πορνεία στους δρόμους της Βραζιλίας (pics)

600.000 ξένοι φίλαθλοι θα βρεθούν στη Βραζιλία για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ του 2014 που ξεκινάει σε τέσσερις μέρες.  
 
 Μουντιάλ 2014: Παιδική πορνεία στους δρόμους της Βραζιλίας (pics)

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως στους δρόμους της χώρας της Λατινικής Αμερικής όπου «ανθεί» η παιδική πορνεία με τους προαγωγούς να βάφουν τα ανήλικα κορίτσια προκειμένου να φαίνονται μεγαλύτερα από την ηλικία τους;

Ένας δημοσιογράφος βρετανικής εφημερίδας, βρέθηκε στα βρώμικα σοκάκια της έβδομης πλουσιότερης χώρας στον κόσμο και αυτό που αντίκρισε ήταν πραγματικά απογοητευτικό.

 

Μικρά κορίτσια και αγόρια στήνονται σε σκοτεινά πεζοδρόμια προκειμένου να περιμένουν να τις «ψωνίσει» κάποιος με αντίτιμο ακόμα και 3 ευρώ! Οι άθλιες συναλλαγές γίνονται ακόμα και σε προαύλια ξενοδοχείων όπου διαμένουν ήδη αρκετοί φίλαθλοι.

Συγκεκριμένα στην πόλη Ρεσίφε όπου πρόκειται να γίνουν πέντε από τους μεγαλύτερους αγώνες του Μουντιάλ, με τους ψηλούς ουρανοξύστες και τις πανέμορφες παραλίες, η πορνεία με ανήλικους γίνεται σχεδόν «ανοικτά» στους δρόμους με την αστυνομία να μην κάνει καμία σύλληψη.

 

Οι έμποροι ναρκωτικών και λευκής σάρκας δίνουν στα μικρά παιδιά μπουκάλια με βιομηχανική κόλλα που έχει έντονη μυρωδιά, προκειμένου να τη μυρίζουν και να ζαλίζονται ακόμα και να μην πεινάνε!

Τον περασμένο μήνα βρέθηκε νεκρή μια 14χρονη πόρνη την οποία σκότωσε πελάτης που αρνήθηκε να την πληρώσει.

 

Πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν ξεκινήσει εκστρατείες στη Βραζιλία προκειμένου να προφυλάξουν τα ανήλικα παιδιά από τους σκοτεινούς δρόμους της πορνείας..

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου