Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Κρατούσε στο σπίτι «βαλσαμωμένη» τη μητέρα της από το 2012

Αποκαλύφθηκε όταν πήγε δικηγόρος για να της κάνει έξωση

Κρατούσε στο σπίτι «βαλσαμωμένη» τη μητέρα της από το 2012

Για έξωση πήγε ένας δικηγόρος σε σπίτι στο Παγκράτι και βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα.


Η ένοικος είχε «μουμιοποιήσει» με χημικά τη γαλλικής καταγωγής ηλικιωμένη μητέρα της, που είχε πεθάνει το 2012, και την κρατούσε μέσα σε διαμέρισμα της οδού Αιδεσίου 19.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, η αποκάλυψη έγινε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος μετέβη εκεί με δικηγόρο προκειμένου να παραδώσουν έγγραφο έξωσης στην ενοικιάστρια, ηλικίας 49 ετών, καθώς δεν είχε καταβάλει ενοίκια από το 2010.

Οι δύο άνδρες μπήκαν στο διαμέρισμα με κλειδί και σε έρευνα που έκαναν βρήκαν μέσα σε μπαούλο το μουμιοποιημένο πτώμα της ηλικιωμένης μητέρας της 49χρονης.

Από την πρώτη έρευνα εκτιμάται ότι ο θάνατος έχει επέλθει εδώ κα πολύ καιρό και ερευνάται σοβαρά η περίπτωση να διατηρούσε τη σορό της γυναίκας η κόρη της, η οποία είναι χημικός.

Στο διαμέρισμα έχει μεταβεί ιατροδικαστής, ενώ θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Η 49χρονη κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου και έδωσε κατάθεση για την υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποστήριξε πως δεν μπορούσε να δεχθεί τον θάνατο της μητέρας της από φυσικά αίτια και ήθελε να την έχει δίπλα της. 

tovima.gr      Βυθούλκας Διονύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου