Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Διαψεύδει τα περί πρότασης για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Φ. Κουβέλης

Διαψεύδει τα περί πρότασης για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη διέψευσε τους ισχυρισμούς του Αντώνη Σαμαρά ότι δέχτηκε πρόταση για να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Σταμάτη, αλλά δεν συζητήσαμε κάτι συγκεκριμένο», απάντησε ο Φ. Κουβέλης μιλώντας στον Σκάι στην αναφορά του τέως πρωθυπουργού ότι πριν από τον Σταύρο Δήμα τού είχε προτείνει μέσω του πρώην υπουργού Επικρατείας να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε πως ουδέποτε δέχθηκε τηλεφώνημα για το θέμα από τον κ. Σαμαρά ή τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Ακόμα κι αν γινόταν η πρόταση, ο κ. Κουβέλης είπε ότι θα την αρνιόταν, καθώς, όπως είπε, υπήρχε απόφαση του συνεδρίου του κόμματος να μην ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να μη συνεχιστεί η συγκεκριμένη πολιτική.

Κύκλοι της ΝΔ μετά τη συνέντευξη του Φ. Κουβέλη επέμεναν ότι τα γεγονότα έγιναν όπως τα περιέγραψε ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου