Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ξένος εικονολήπτης έριξε νερό στον Τέρενς Κουΐκ



Νερό εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουΐκ, έριξε εικονολήπτης από ξένο συνεργείο του πέταξε νερό.

Εκνευρισμένος ο κ. Κούικ ζήτησε εξηγήσεις από τον εικονολήπτη, ενώ είπε σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 «Μην υπηρετείς την κίτρινη δημοσιογραφία» όταν του ζητήθηκε δήλωση για το περιστατικό.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ρώτησε τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 για το τι έχει συμβεί και ο δημοσιογράφος αποφάσισε να ρωτήσει τον υπουργό, πριν προλάβει να μπει μέσα. Τότε εμφανώς εκνευρισμένος, ο κ. Κουίκ μίλησε στο μικρόφωνο, αναφέροντας: «Βλέπετε κύριε Παπαδάκη ότι και ο δικός σας εδώ πέρα πάει να το κάνει show. Αλλά στην ζωή μας, δεν είναι όλα show. Είναι και κάποια σοβαρά πράγματα. Να τελειώνουν και κάποιες κινήσεις με τους ξένους συναδέλφους επειδή δεν μπορείτε να τα βρείτε χωροταξικά μεταξύ σας.Αλλά εσύ αγόρι μου είναι κρίμα. Μην υπηρετείς την κίτρινη δημοσιογραφία».

Όπως έγινε γνωστό, ένας ξένος εικονολήπτης πέταξε το μπουκάλι προς τους συναδέλφους του και τους λοιπούς δημοσιογράφους, καθώς δεν υπήρχε ο παραμικρός χώρος για να έχει ένα καλό πλάνο. 

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν μπόρεσε να αφήσει αναπάντητο το σχόλιο του κ. Κουίκ λέγοντας: 

«Η είδηση ήταν το γεγονός ότι κατεγράφη από την κάμερα. Είδαμε το μπουκάλι να έρχεται πάνω του. Προφανώς και θα πρέπει να ρωτήσουμε τι συνέβη. Όταν ένας Υπουργός δέχεται ένα μπουκάλι και είναι εκεί πέρα δέκα δημοσιογράφοι και δέκα κάμερες, από κάποιον από εσάς θα προήλθε! 
Ατυχές γεγονός! Ατυχέστατο!».



VIDEO-ΝΕΡΟ von realmedialive

huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου