Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Καμμένος εναντίον Ευρωπαίων: «Θέλουν τη συντριβή μας. Έως εδώ.»

DEFAULT

Την απόφαση που ελήφθη κατά το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών αναφέρει ως ορόσημα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τη στάση των Ευρωπαίων απέναντι στην Ελλάδα.

«Τα όρια των Ελλήνων είναι η απόφαση του συμβουλίου αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απεδείχθη ότι θέλουν την συντριβή ΜΑΣ. ΕΩΣ ΕΔΩ», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Twitter.


Τα όρια των Ελλήνων είναι η απόφαση του συμβουλίου αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απεδείχθη οτι θέλουν την συντριβή ΜΑΣ. ΕΩΣ ΕΔΩ


Το κοινό κείμενο από το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Οι ελληνικές προτάσεις αποτυπώθηκαν στο κοινό κείμενο, που φέρεται να υπέγραψαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην του Δημήτρη Κουτσούμπα, κατά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο καταγράφει την κοινή θέση όλων των αρχηγών για λύση εντός ευρωζώνης.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος είπε: "Ο Πρωθυπουργός έλαβε τη διαβεβαίωση από όλους τους αρχηγούς των κομμάτων ότι θα έχει την απόλυτη στήριξή τους". Επιβεβαίωσε δε ότι θα υπάρξει κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με εξαίρεση των γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Όπως είπε, το σύνολο των δημοκρατικών κομμάτων δίνουν τη δύναμη στον πρωθυπουργό να μεταβεί στις Βρυξέλλες και να διαπραγματευτεί εκ μέρους του συνόλου του ελληνικού λαού. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, από εδώ και πέρα είναι στα χέρια της Ευρώπης να αντιληφθεί ότι η λύση θα πρέπει να δοθεί άμεσα, ώστε η Ελλάδα να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας."Η συμφωνία πλέον είναι μονόδρομος", σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

huffingtonpost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου