Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Πανικός στη Γερμανία! Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο - Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς


Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία από την είδηση πως στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο "Olympia", στο Μόναχο ακούστηκαν πυροβολισμοί.




Γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 10 τραυματίστηκαν, ενώ η τοπική εφημερίδα Muencher Abendzeitung κάνει λόγο για 15 νεκρούς. Η Bild αναφέρει πως υπάρχουν τραυματίες από τα πυρά του δράστη, ο οποίος διέφυγε με κατεύθυνση προς το μετρό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό φαίνεται να έγινε μέσα σε φαρμακείο του εμπορικού κέντρου.



View image on Twitter 
D Z @DenZi91

#Munich
Η Lynn Stein, η οποια εργάζεται στο εμπόρικο κέντρο, περιέγραψε στο CNN τις τρομακτικές στιγμές που έζησε: "Άκουσα πολλούς πυροβολισμούς. Πήγαινα να αγοράσω κάτι, ενώ η συνάδελφός μου ήταν ακόμα μέσα στο μαγαζί. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει. Βγήκα κι εγώ έξω. Μετά άκουσα και πυροβολισμούς κοντά στο πάρκινγκ.

Η Αστυνομία έχει κάνει έκκληση στον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του.

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη τη Γερμανία από την επίθεση από άγνωστους που δέχεται τις τελευταίες ώρες η πόλη του Μονάχου. 

 

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ένας άντρας να στέκεται μπροστά από την πόρτα ενός fast food.

Ξαφνικά ο κόσμος τριγύρω του αρχίζει και τρέχει αφού τον βλέπουν να κρατάει ένα όπλο. Τότε αυτός αρχίσει και πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον τους.

Πληροφορίες για αυτό το συμβάν δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα. Ίσως πρόκεται για ένα ξεχωριστό περιστατικό από εκείνο στο εμπορικό κέντρο στην ίδια πόλη, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από τους συγκεκριμένους πυροβολισμούς στο fast food ο δράστης ή οι δράστες πήγαν στο εμπορικό κέντρο και συνέχισαν το αποτρόπαιο έργο τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

newsit.gr 

Η αστυνομία του Μονάχου, σε ενημέρωσή της για το αιματηρό ένοπλο περιστατικό στο εμπορικό κέντρο OEZ -Olympia-Einkaufszentrum στο κέντρο του Μονάχου, κάνει λόγο για τρεις ένοπλους δράστες, που διαφεύγουν της σύλληψης. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την τοπική αστυνομία, ο αριθμός των νεκρών κυμαίνεται από τρεις έως έξι.

Διευκρινίζεται, δε, ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία σύλληψη. Η αστυνομία του Μονάχου αναφέρει ακόμη ότι υπάρχουν τουλάχιστον 25 άτομα που παραμένουν εντός του εμπορικού κέντρου, και οι δυνάμεις της τάξης εργάζονται για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

Καθώς φαίνεται, η αστυνομία στην ουσία κινείται στα «τυφλά», καθώς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται οι τρεις ένοπλοι, οι οποίοι έχουν διασκορπιστεί σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης.










Έξι νεκροί από επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Μονάχου












protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου