Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Υπόθεση Κόμεϊ: Το Mea culpa του Τραμπ για τη σεναριολογία που άρχισε και τέλειωσε μέσω Twitter



Πηγή: REUTERS/Jonathan Ernst

Τίτλους τέλους στη σεναριολογία που είχε ξεκινήσει ο ίδιος τον περασμένο μήνα, έβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ,  ξεκαθαρίζοντας  πως  ο

ίδιος δεν ηχογράφησε, ούτε έχει στην κατοχή του ηχογραφήσεις οποιασδήποτε συνομιλίας του με τον Τζέιμς Κόμεϊ, τον πρώην διευθυντή του FBI που αποπέμφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στις αρχές Μαΐου.


Μάλιστα ο Τραμπ επέλεξε να λήξει το θέμα με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο το ξεκίνησε... μέσω twitter και η επιλογή αυτή μάλλον δεν έγινε στην τύχη.

Λίγες ημέρες αφότου καθαίρεσε τον Τζέιμς Κόμεϊ, ο οποίος ηγείτο της έρευνας του FBI για την πιθανή ανάμιξη της Ρωσίας στις εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια συγκαλυμμένη απειλή σε μια ανάρτησή του στο Twitter, γράφοντας ότι ο πρώην επικεφαλής του FBI «καλύτερα να ελπίζει ότι δεν υπάρχουν "κασέτες" των συζητήσεών μας».

James Comey better hope that there are no "tapes" of our conversations before he starts leaking to the press!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 Μαΐου 2017

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσουν υποθέσεις, σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας, που προκάλεσαν ζημιά στην προεδρία Τραμπ, θέτοντας υπό αμφισβήτηση ακόμη και την προσωπική αξιοπιστία του επικεφαλής της αμερικανικής κυβέρνησης.

Cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου