Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

O Σβαρτζενέγκερ συναντά την Μπρίτζιτ Μακρόν..Δεν μπορούν να κρύψουν την συμπάθεια τους ο ένας για τον άλλον!!!!!



Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια ήθελε να μιλήσει με τον πρόεδρο της Γαλλίας για την κλιματική αλλαγή ,αλλά η Brigitte Macron ήταν αυτή που τράβηξε τελικα όλα τα βλέμματα.

 

Στο Μέγαρο των Ηλυσιών  ο εξολοθρευτής και η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron  δείχνουν την συμπάθεια τους ο ένας για τον άλλον. Βαθιές ματιές,τρυφερά φιλιά, χαμόγελα και  ψίθυροι στα αυτιά.O πρώην κυβερνήτης δεν μπορούσε να κρύψει με τίποτα την συμπάθεια του! 


Η πρώτη κυρία της Γαλλίας κυριολεκτικά σαγηνέψε τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια.




Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση του εξολοθρευτή με την πρώτη κυρία της Γαλλίας:

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει μεγάλη συμπάθεια και μεταξύ των δύο ανδρών του Εμμανουήλ Μακρόν και του Άρνολντ Σβατσενργκερ .


Ο εξολοθρευτής είχε συναντηθεί στο γραφείο του Μακρόν με τους εμπειρογνώμονες ,για να του μιλήσει για το περιβάλλον και την προστασία του κλίματος.

 Αιτία: Η σημερινή συνάντηση υψηλόβαθμων πολιτικών, νομικών εμπειρογνωμόνων και ακτιβιστών στο Παρίσι. Ένας θέλει να εγκαινιάσει μία νέα πρωτοβουλία που έχει να κάνει με μια παγκόσμια συμφωνία για την προστασία των ανθρώπινων δικαίωματων με στόχο να ζουν  σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια μίλησε με τον Γάλλο Πρόεδρο για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.


 Προφανώς, η καλή χημεία μεταξύ των δύο ανδρών φάνηκε από την αρχή. 






ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου