Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

90210 Alert: Τι συμβαίνει πια στο Beverly Hilton Hotel; Στοιχειά, κατάρες ή συμπτώσεις;


Με αφορμή μια ανεξήγητη δολοφονία σε δωμάτιό του πριν λίγες ημέρες, το κουβάρι με τις απίθανες, πλην τρομακτικές ιστορίες που έλαβαν χώρα στους κοιτώνες και τους διαδρόμους του ξετυλίγεται εντυπωσιακά... περίεργα.

Κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων λειτουργίας του, το Beverly Hilton Hotel έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ celebrities, αλλά αντί να απολαμβάνει τη φήμη που έχει χτίσει με κόπο και μπόλικη χλιδή, βλέπει ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο να έχει ρίξει άγκυρα ακριβώς από πάνω του.

Φονικά, νεκροί διάσημοι επισκέπτες και σκάνδαλα "ποικίλης ύλης" είναι αρκετά ικανοποιητικοί λόγοι για να προτιμήσεις να περάσεις μάλλον απ' έξω, αν ποτέ βρεθείς στη γειτονιά του Brandon και της Brenda.

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου, άπαντες στο Beverly Hilton Hotel ετοιμάζονταν, έκαναν check-in ή συζητούσαν την απονομή των Daytime Emmy Awards που θα λάμβανε χώρα το Σάββατο στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου.Και ξαφνικά, εγένετο πυροβολισμός. Και μετά από λίγο άλλος ένας.

Δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι από σφαίρες όπλου σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου, με την αστυνομία να μην δημοσιεύει τα ονόματα των νεκρών. Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι επρόκειτο για δολοφονία με δράστη τον άνδρα, ο οποίος αφού σκότωσε το θύμα, αυτοκτόνησε. Οι λόγοι του φονικού δεν έγιναν γνωστοί, αλλά με όσα έχουν συμβεί σε αυτό το ξενοδοχείο, κανείς δεν θα σε παρεξηγούσε αν το 'λεγες και "καταραμένο".
Η σύμπτωση που λέγεται Whitney Houston
 
Στις 11 Φεβρουαρίου, πάλι Παρασκευή, πάλι στο ίδιο ξενοδοχείο και πάλι την παραμονή μιας απονομής βραβείων (Grammys 2012), η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της. Αιτία θανάτου, ο κατά λάθος πνιγμός, ενώ, αργότερα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η Houston είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.
Όταν ο John Edwards πιάστηκε στα πράσα
 
Ο παντρεμένος με 4 παιδιά τέως γερουσιαστής της Καλιφόρνια "συνελήφθη" από ρεπόρτερ του National Enquirer τον Ιούλιο του 2008 να επισκέπτεται undercover την Rielle Hunter, υπεύθυνη του πολιτικού του γραφείου, σε δωμάτιο του Beverly Hilton Hotel. Εκεί τον περίμενε και ο καρπός του παράνομου έρωτά τους. Μετά από μήνες έντονων φημών, ο Edwards παραδέχτηκε την εξωσυζυγική του σχέση, αλλά και την πατρότητα του παιδιού.
Η άλλη σύμπτωση που άκουγε στο όνομα Peter Finch
 
Ο Αυστραλιανός ηθοποιός πέθανε από καρδιακή προσβολή στο lobby του ξενοδοχείου το 1977 σε ηλικία 60 ετών. Σύντομα μετά θάνατον, στον Finch απονεμήθηκε το Όσκαρ Α' Ανδρικού για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως παρουσιαστής ειδήσεων στο "Network" του Sidney Lumet.
Τι; Θα έλειπε ο John Travolta από τα σκάνδαλα
 
Θυμάσαι την μυθική μηνυτήρια αναφορά ενός μασέρ κατά του John Travolta για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια του... χαλαρώματος; Ε, το κακό συνέβη (αν ποτέ συνέβη στ' αλήθεια) σε δωμάτιο του Beverly Hilton Hotel.
Το τέλος της "σπουδαίας" Heidi Fleiss
 
Γνωστή ως "Madam to the Stars", η γυναίκα πίσω από το μεγαλύτερο κύκλωμα πορνείας που τροφοδοτούσε με συνοδούς και ιερόδουλες τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ αποκαλύφθηκε μετά από μια καλοστημένη παγίδα των αστυνομικών σε μια επιχείρηση σε σουίτα του ίδιου ξενοδοχείου. Τέσσερις αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους Ιάπωνες επιχειρηματίες, βιντεοσκόπησαν τη συνάντησή τους με πόρνες που έφτασαν στο δωμάτιό τους "συστημένες" από την Fleiss και τελικά, το 1997, η μάλλον πιο διάσημη προαγωγός στην ιστορία καταδικάστηκε για ξέπλυμα χρήματος και φοροδιαφυγή.
Μια πιθανή εξήγηση: Βρε, μήπως έριξε την κατάρα του ο Richard Nixon
 
Το 1962, αφού είχε χάσει τη μάχη για τη θέση του Κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ο Nixon έδωσε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο, ξεσπώντας κατά των δημοσιογράφων και λέγοντας πως "αυτή είναι η τελευταία φορά που κατακρίνετε τον Nixon, γιατί κύριοι, αυτή είναι η τελευταία συνέντευξη Τύπου που θα δώσω ποτέ". Το 1968, ο Richard Nixon εξελέγη Πρόεδρος των Η.Π.Α. Με δεδομένο ότι όλες οι παραπάνω αληθινές ιστορίες συνέβησαν (πολύ) μετά το '68, οι εικασίες περί κατάρας Nixon, έ, δεν είναι και ό,τι πιο αβάσιμο θα μπορούσες να ακούσεις. Είναι;

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου