Κυριακή 24 Απριλίου 2016

#jesuisAliki: Το Twitter απαντά στην ιδιοκτήτρια του υπό κατάληψη ξενοδοχείου


Φωτιά έχει πάρει το Twitter, με τους χρήστες να απαντούν στα οργισμένα ποστ της ιδιοκτήτριας του υπό κατάληψη City Plaza, αλλά και να σχολιάζουν την κίνηση των Αλληλέγγυων.

Σάλος έχει προκληθεί από την κατάληψη του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου City Plaza, στο κέντρο της Αθήνας, από τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες, προκειμένου να το μετατρέψουν σε χώρο στέγασης.
AdTech Ad
Φυσικά το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να δώσουν τη δική τους απάντηση στην οργισμένη αντίδραση της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου για την κατάληψη, που απάντησε μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Αλληλεγγυα κάνει like σε κατάληψη ξενοδοχείου...
μέχρι που συνειδητοποιεί πως το ξενοδοχείο της ανήκει.

Και επιβεβαιώνεται οτι καϋμένα πλουσιόπαιδα ΒΠ λόγω ανίας πυκνώνουν τιςτάξεις κάθε λογής ταραχοποιών,γνωστό κι απ'τον Επ Αγώνα


Για επόμενες κινήσεις αλληλέγγυων προτείνομεν:
- Κατάληψιν αυλής κυρά Τασίας,
- Κατάληψιν κουζίνας κυρά Θεανούς.

Αν μπορεί κάποιος υπεύθυνος, ας σημαδέψει τα κτίρια που ανήκουν σε προοδευτικούς ανθρώπους, μην ξαναγίνει κάποια παρανόηση


Αλληλεγγύη είναι να μοιράζεσαι τα δικά σου όχι να απαιτείς δια τις βίας να δώσουν οι άλλοι !




Όλοι στην κατάληψη της σχολής Χιλς, όπου εκπαιδεύονται τα παιδιά μεγαλοαστών σε νεοφιλελέ μεθόδους!



Προοδευτικοί διάλογοι pic.twitter.com/b9qFK0CMDt
Προβολή εικόνας στο Twitter 


Case study του πως ενας αλληλεγγυος μετατρεπεται σε λογικοτατο ανθρωπο σε χρονο dt οταν θιγονται τα προσωπικα του συμφεροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου