Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Αυτοκίνητο 'σκάει' από τον έβδομο όροφο. Η οδηγός μπέρδεψε γκάζι και φρένο





Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο πρωταγωνιστεί μια "ιπτάμενη" BMW.



Άγιο είχε μια οδηγός στο Όστιν του Τέξας, η οποία ξεπάρκαρε το όχημά της από τον έβδομο όροφο ενός γκαράζ αυτοκινήτων. Η γυναίκα φαίνεται πως μπέρδεψε το πετάλ του γκαζιού με αυτό του φρένου με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της BMW που οδηγούσε, να σπάσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να προσγειωθεί από τον έβδομο όροφο στο ισόγειο.


Στο σημείο όπου προσγειώθηκε το αυτοκίνητο στο ισόγειο, βρισκόταν ένα SUV, ο οδηγός του οποίου -όπως ανέφερε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης- είχε ανοικτά παράθυρα και άκουσε έναν παράξενο θόρυβο. Για καλή τύχη του William Burch, η BMW προσγειώθηκε ακριβώς δίπλα του. «Εκείνη την ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο με τη μητέρα μου και της είπα "ένα αυτοκίνητο μόλις προσγειώθηκε πάνω μου, πρέπει να κλείσω". Δεν θα θελα να ξέρω πώς αισθάνθηκε (όταν το άκουσε)» δήλωσε.


Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας του γκαράζ φαίνεται η πρόσκρουση του αυτοκινήτου, το οποίο "σκάει" με τη μούρη στο έδαφος και στη συνέχεια προσγειώνεται στην οροφή του. Στο κατεστραμμένο όχημα σπεύδουν υπάλληλοι της επιχείρησης και άλλοι οδηγοί για να ανασύρουν την οδηγό, η οποία όπως έγινε γνωστό υπέστη σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται.


Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομική Διεύθυνση του Όστιν:



Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια πτώση είχε στο ίδιο γκαράζ τον περασμένο Σεπτέμβριο ένας 24χρονος, ο οποίος επίσης έπεσε με το όχημά του από τον έβδομο όροφο.

(Με πληροφορίες από Wate.com)
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου