Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Έξαλλη η Μαλία Ομπάμα! «Τι είμαι; Ζώο;» [vid]





Μπαρούτι έγινε η πρωτότοκη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα θέλησε να τη φωτογραφίσει. Η αντίδρασή της προκάλεσε σάλο.


Όλα έγιναν το Σάββατο. Η Μαλία Ομπάμα, που πλέον βρίσκεται στο Χάρβαρντ για τις σπουδές της, είχε πάει με μια φίλη της στο κέντρο της πανεπιστημιούπολης.


Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, δήλωσε στο TMZ ότι η κόρη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα είχε πάει σε ένα εστιατόριο στο κέντρο του Χάρβαρντ.


Τότε, μια ηλικιωμένη γυναίκα την πλησίασε και της ζήτησε να τη βγάλει μια φωτογραφία για τον εγγονό της. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η Μαλία Ομπάμα ευγενικά αρνήθηκε.


Απτόητη όμως η ηλικιωμένη, περίμενε την πρώην… Πρώτη κόρη να βγει από το μαγαζί για να βγάλει τη φωτογραφία. Και τότε ήταν που η νεαρή Μαλία Ομπάμα έγινε… έξαλλη και αντέδρασε, όχι και τόσο ευγενικά.


Τη στιγμή που η Μαλία Ομπάμα έβγαινε από το μαγαζί, η ηλικιωμένη ετοίμασε τη φωτογραφική μηχανή της και προκάλεσε την οργή της νεαρής. «Θα την τραβήξεις μπροστά στα μούτρα μου σαν να είμαι κανένα ζώο σε κλουβί;» της είπε.


Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το TMZ η ηλικιωμένη κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη φωτογραφία.


Πηγή: Daily Mail, TMZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου