Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Επαιξε σε πορνό για να σώσει τον πατέρα της, αλλά...

Από το μπαρ και τις σπουδές, σε ταινία του Σειρηνάκη - Τι την ώθησε στην απόφαση αυτή - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας.




Τι ωθεί έναν άντρα ή μια γυναίκα να γυρίσουν ταινία πορνό; Οι λόγοι ποικίλλουν, ωστόσο στην περίπτωση της, μπαργούμαν στο επάγγελμα, Μάρως Αρβανιτέλη, αιτία, όπως δηλώνει η ίδια, ήταν η βαρύτατη ασθένεια του πατέρα της.

Με σπουδές κοινωνιολογίας και εγκληματολογίας στο Πάντειο πανεπιστήμιο, η Μάρω έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η πιο σέξι μπαργούμαν της Ελλάδας, έχοντας κάνει και τις σχετικές φωτογραφήσεις.

Από το σημείο αυτό, ωστόσο, μέχρι το να φτάσει να παίξει σε ταινία πορνό, παραγωγής της εταιρείας του Νίκου Σειρηνάκη, «Sirina», η απόσταση που έπρεπε να διανύσει, είναι μεγάλη και η αιτία σίγουρα προκαλεί συγκίνηση...

Θέλοντας να βοηθήσει τον άρρωστο πατέρα της να ξεπεράσει την κατάθλιψη, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, εξαιτίας του αυξημένου ζάχαρου, η ξανθιά καλλονή αποφάσισε να βγάλει χρήματα, μέσα από τη συμμετοχή της σε ερωτική ταινία.

Η προσπάθειά της, ωστόσο, δεν έπιασε τόπο... Παρά την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε στην οικογένειά της, ο πατέρας της έχασε τη μάχη για τη ζωή, στα 66 του χρόνια.

Πηγή protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου