Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σοκ από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως για την τραγωδία στoν Άγιο Στέφανο

2013-06-27 22:04:30
Φωτογραφία για Σοκ από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως για την τραγωδία στoν Άγιο Στέφανο
 
Αρχίζει σιγά - σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι του μοιραίου δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο τα ξημερώματα του Σαββάτου το οποίο στέρησε τη ζωή στα τέσσερα 16χρονα κορίτσια και στην 41χρονη μητέρα του ενός.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας, η 41χρονη οδηγός, η οποία ήταν και έγκυος στο πέμπτο της παιδί, δεν είχε ίχνη αλκοόλ στο αίμα της, ή άλλες ουσίες, ούτε φαίνεται να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας, που ίσως θα μπορούσε να εξηγεί την ξαφνική αλλαγή της πορείας του αυτοκινήτου. Κάτι τέτοιο ενισχύει την εκτίμηση των ειδικών της τροχαίας ότι η γυναίκα πρέπει να έχασε τις αισθήσεις της από παθολογικά αίτια και για αυτό το λόγο δε βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος του ΙΧ στην άσφαλτο.

Την ίδια ώρα, οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως θα μπορούσαν να δώσουν την εξήγηση που ψάχνουν τις τελευταίες μέρες οι αστυνομικοί σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος
  Κατά την επιστροφή μάλιστα λέγεται πως μητέρα και κόρη καυγάδισαν έντονα.

Και η τραγωδία δεν έχει τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr, οι γονείς του ενός από τα κορίτσια που έχασαν τη ζωή τους έμειναν μόνοι. Η κόρη τους ήταν το μοναχοπαίδι τους μετά το χαμό του αδερφού της. Οι τραγικοί γονείς είχαν θάψει κι άλλο παιδί. Ένα αγοράκι 3,5 ετών που είχε σκοτωθεί κι εκείνο σε τροχαίο.

Τα θύματα του τροχαίου που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία την Τετάρτη. Στα νεκροταφεία του Αγίου Στεφάνου, του Αμαρουσίου και της Άνοιξης κηδεύτηκαν τα τέσσερα από τα πέντε θύματα. Ένα από τα κορίτσια, θα ταφεί στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της.

Πηγή: protothema . 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου