Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Έγινε μάνα στα 11 χρόνια της ζωής της - Η επίσκεψη στο νοσοκομείο πήρε απρόβλεπτη τροπή!

Η απίστευτη είδηση έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες κεντρικό θέμα συζήτησης στο Ηράκλειο και όχι μόνο - Άφωνοι οι γιατροί και οι γονείς της 11χρονης - Ακούστε τι λένε οι θεράποντες γιατροί...

Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μέσω πρωινής εκπομπής του «Ράδιο Κρήτη», με ένα ανήλικο κορίτσι να γίνεται μάνα, στα 11

χρόνια της ζωής του.

Η 11χρονη που κατάγεται από τη Ρουμανία, δε γνώριζε για την εγκυμοσύνη της, πήγε στο ΠΑΓΝΗ συνοδευόμενη από τη μητέρα της για μια επίσκεψη ρουτίνας, με όλους όσοι βρίσκονταν μπροστά να μένουν με ανοιχτό το στόμα! Οι γιατροί όπως αναφέρει το «Ράδιο Κρήτη», αναγκάστηκαν να υποβάλουν το παιδί σε καισαρική τομή, με την ανήλικη να γίνεται μαμά… μόλις στα 11 της χρόνια.

Η ανήλικη μητέρα και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας! Η 11χρονη που έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, έμαθε ότι ήταν έγκυος στον 7ο μήνα της κύησης ενώ δεν τη παρακολουθούσε γιατρός. Ακούστε τα όσα είπε στο Ράδιο κρήτη ο καθηγητής κ. Ρελάκης που έκανε την καισαρική τομή στην 11χρονη.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, με την αποκάλυψη να έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Η ανήλικη μητέρα δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς και αναμένεται να μιλήσει όταν συνέλθει.

Πηγή: Ράδιο Κρήτη, candianews.gr, ekriti.gr
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου