Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η τούμπα της Αθηνάς Ωνάση στη Γενεύη


Η κληρονόμος του Έλληνα μεγιστάνα, Αθηνά Ωνάση είχε ένα ατύχημα σε αγώνα που συμμετείχε στη Γενεύη, εκπροσωπώντας την Ελλάδα (Pics) 

Η πάμπλουτη κληρονόμος του Έλληνα μεγιστάνα Ωνάση, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Matin, έπεσε από το άλογό της σε αγώνα που συμμετείχε στη Γενεύη.

Η Αθηνά πήρε μέρος στον 54ο διεθνή διαγωνισμό ιππασίας που έλαβε χώρα στη Γενεύη της Ελβετίας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Η 29χρονη ιππέας έχασε την ισορροπία της κατά τη διάρκεια ενός άλματος και έπεσε, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά σε αντίθεση με το άλογό της,  Camille Z-Zang που φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά και να απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο με γερανό.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άλογο της Αθηνάς, μετά την πτώση, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ειδική κλινική στην Γενεύη και αφού εξετάστηκε από ειδικούς κτηνιάτρους διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να θεραπευτούν. Έτσι, προκειμένου να μην βασανίζεται και εκείνο, αποφασίστηκε να του κάνουν ευθανασία.



Η κληρονόμος του Ωνάση δεν έπαιρνε μέρος για πρώτη φορά στους αγώνες αφού έχει ολοκληρώσει με ευτυχία τους περισσότερους διαγωνισμούς των τελευταίων χρόνων, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, δείχνοντας έτσι την αγάπη της για το άθλημα και τα άλογα, με την ίδια και το Βραζιλιάνο σύζυγό της επίσης ιππέα, Αλβάρο να έχουν επενδύσει πολλά χρήματα στο πάθος τους για αυτά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου