Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Οι Anonymous χάκαραν τον τηλεφωνητή του Τραμπ. Ντοκουμέντα από το 2012


Μέλη των κυβερνο-ακτιβιστών Anonymous, ισχυρίζονται πως κατάφεραν να "σπάσουν" τον τηλεφωνητή του Ντόναλντ Τραμπ και να προχωρήσουν σε υποκλοπή συνομιλιών του από το 2012.
AdTech Ad
Το ηχητικό ντοκουμέντο εστάλη με email από μέλος των Anonymous στο site gawker.com, ενώ εξετάζεται από τις αρχές η αυθεντικότητα του.


Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το προεδρικό χρίσμα ακούγεται να μιλάει με γνωστούς δημοσιογράφους των ΗΠΑ, οι οποίοι τον ευχαριστούν για την οικονομική στήριξη του. Ο ίδιος ο Τραμπ υπόσχεται πως θα τα βάλει με τη διαπλοκή των ΜΜΕ και πως θα "καθαρίσει" το πεδίο των media της χώρας του. Πράγμα που δεν φαίνεται να υποστηρίζει με την ίδια του τη ζωή, αν επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του ηχητικού.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που ακούγονται να μιλούν εγκωμιαστικά για τον Τραμπ στον τηλεφωνητή του βρίσκονται και οι παρουσιαστές του MSNBC Joe Scarborough και Mika Brzezinski, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε πολλά debate, θέτοντας ερωτήματα στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Με ένα tweet που πόσταρε μετά από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων, ο ένας εκ των δύο δημοσιογράφων, ο Joe Scarborough, φαίνεται να επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των ντοκουμέντων. Ωστόσο, όπως αναφέρει, δεν βρίσκει τίποτα μεμπτό στην επικοινωνία που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι Anonymus  έχουν κηρύξει πόλεμο στον Ντόναλντ Τραμπ από τον περασμένο Δεκέμβρη όταν γνωστοποίησε για πρώτη φορά τα σχέδιά του να εμποδίσει την είσοδο των μουσουλμάνων στη χώρα, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος.

news247.gr     Χρήστος Δεμέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου