Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Θρίλερ στις Βρυξέλλες μετά από πυροβολισμούς! Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν - Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για την επίθεση στο Παρίσι



Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε σπίτι στο νότιο προάστιο Forest των Βρυξελλών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί.  

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σχετικά με υπόπτους που εμπλέκονται στην πολύνεκρη επίθεση στο Παρίσι, τον Νοέμβριο του 2015.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας δεν το επιβεβαιώνει.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η περιοχή έχει αποκλειστεί από 20 περιπολικά και βαν της Αντιτρομοκρατικής, ενώ στο σημείο βρίσκεται σε ασθενοφόρο που παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους δύο αστυνομικούς.

ΦΩΤΟ REUTERS 

Μέχρι σήμερα, έχουν συλληφθεί στο Βέλγιο 11 άνδρες για την επίθεση ισλαμιστών στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015, όταν 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν. Οκτώ από τους έντεκα εξακολουθούν να είναι υπό κράτηση.

Πρώτος καταζητούμενος παραμένει ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ και ο φίλος του Μοχάμεντ Αμπρινί, οι οποίοι γεννήθηκαν στις Βρυξέλλες.

ΠΗΓΕΣ: LE SOIR, BUSINESS INDSIDER, BBC
 
ΦΩΤΟ REUTERS
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου