Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Άφησαν το μωρό τους να πεθάνει γιατί «ο Θεός δεν κάνει λάθη»



Θρησκόληπτο ζευγάρι κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Αρνήθηκαν στους γιατρούς να σώσουν τη νεογέννητό μωρό λέγοντας πως "ο Θεός δεν κάνει λάθη".

Η 30χρονη Rachel Piland και ο 36χρονος σύζυγός της Joshua σόκαραν τους γιατρούς στο Μίσιγκαν. Αρνήθηκαν να δώσουν την άδειά τους ώστε να χορηγηθεί θεραπεία για ίκτερο στο μωρό τους.

Η μαία τους προειδοποίησε πως η Abigail θα μπορούσε να πεθάνει ή να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη εάν δεν υποβληθεί σε θεραπεία. Η Rachel τότε φώναξε πως «ο Θεός δεν κάνει λάθη» και επέμεινε πως ήταν καλά.


Άφησαν αβοήθητο το νεογέννητο μωρό τους

Όταν η μικρή Abigail άρχισε να βήχει αίμα, η Rachel την ακούμπησε σε ένα παράθυρο και άρχισε να τη ζεσταίνει με πιστολάκι μαλλιών. Η μητέρα της Rachel ανακάλυψε το άψυχο κορμάκι της Abigail το επόμενο πρωινό. Ήταν μόλις τρεις μέρες μετά τη γέννησή της.

Ο Joshua πήρε το άψυχο κορμάκι της και το ζευγάρι γονάτισε δίπλα της και προσευχόταν για ανάστασή της αντί να καλέσουν ασθενοφόρο. Οι αξιωματικοί συνέλαβαν το ζευγάρι. Ο αδερφός της Rachel ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στις αρχές και ενημέρωσε για τον θάνατο της Abigail.

Μετά τη σύλληψή τους, οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 75.000 δολαρίων στις 21 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που καταδικαστούν θα βρεθούν αντιμέτωποι και με 15 χρόνια φυλακή.


Πηγή: The Sun



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου