Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτο βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει πειράματα με LSD σε Αμερικανούς στρατιώτες




Ένα εξαιρετικά σπάνιο οπτικό υλικό δείχνει πώς πειραματιζόταν ο αμερικανικός Στρατός στην χρήση ψυχοτρόπων ουσιών ώστε να διαπιστώσει τα αποτελέσματά τους με σκοπό να τις χρησιμοποιήσει ως όπλο κατά του εχθρού.


Από το 1948 ως το 1975 ο αμερικανικός Στρατός πραγματοποίησε σχετικά πειράματα χρησιμοποιώντας 250 χημικές ουσίες σε 7.000 στρατιώτες που συμμετείχαν σ΄ αυτά εθελοντικά. Το συγκεκριμένο πείραμα πραγματοποιήθηκε στη βάση Edgewood Arsenal Facility του Maryland το 1958. Αυτό το σπάνιο οπτικό υλικό, που βρέθηκε τώρα, δείχνει τους ίδιους στρατιώτες πριν τη χρήση LSD και μετά από τη χρήση, να εκτελούν ακριβώς τις ίδιες εντολές. Παρόλο που το φιλμάκι είναι παλιό και ο ήχος κακός, καταλαβαίνει κανείς αμέσως πόσο έχει αλλάξει η συμπεριφορά των στρατιωτών μέσα σε λίγη ώρα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Άϊζενχάουερ λέγεται πως είχε ενθουσιαστεί από τα πειράματα με LSD. Αυτή όμως που τα "προχώρησε" ακόμα περισσότερο ήταν η CIA με την Επιχείρηση Paperclip στην οποία γινόταν "πλύση εγκεφάλου" και χρήση ψυχοτρόπων ουσιών -εν αγνοία των ανθρώπων που γινόταν πειραματόζωα. Εξάλλου έχει γίνει γνωστό ότι μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, ο αμερικανικός Στρατός χρησιμοποιούσε Ναζί επιστήμονες που τον "επιμόρφωναν" στις ανακρίσεις με χρήση LSD.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από τα πειράματα του αμερικανικού Στρατού με ψυχότροπες ουσίες στους ίδιους του τούς στρατιώτες εδώ!



(Πηγή Mirror)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου