Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο Omar Borkan Al Gala είναι πολύ σέξι για τη Σαουδική Αραβία. Και τον απέλασαν!



Υπερβολικά  σέξι  και  ιδιαίτερα  ελκυστικός  για  τα  δεδομένα της  Σαουδικής  Αραβίας  θεωρήθηκε  ο  Omar Borkan  Al Gala,  που απελάθηκε άρον άρον από τη χώρα μαζί με άλλους δύο πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η ταυτότητα των άλλων δύο ανδρών, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.  Η  θρησκευτική  Αστυνομία  της Σαουδικής Αραβίας  "έδιωξε"  τους τρεις "ακαταμάχητους"  άνδρες από το  "Jenadrivah Heritage & Culture Festival", όπου παρευρίσκονταν ως εκθέτες, επειδή "ήταν τόσο όμορφοι, που προκαλούσαν τις γυναίκες επισκέπτριες".


Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", πρόκειται για το γοητευτικό ανερχόμενο ηθοποιό και φωτογράφο Omar Borkan Al Gala, που έχει ως έδρα το Ντουμπάι. Ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται σαν ηθοποιός, φωτογράφος, λογοτέχνης - ποιητής.  Ο Omar δεν έχει σχολιάσει το γεγονός, προς το παρόν. Φρόντισε,  ωστόσο,  να ανεβάσει στον  προσωπικό λογαριασμό  του  στο  Facebook  ένα  link  από άρθρο σχετικά με την απέλαση, την οποία πρώτη έφερε στο προσκήνιο η αραβική εφημερίδα "Elaph".

Πάντως,  μέσα σε λίγες ημέρες  από την δημοσιοποίηση  της αυστηρής απόφασης  της Επιτροπής,  ο Al Gala  αύξησε  κατά πολύ τον αριθμό των  διαδικτυακών φίλων  του,  ενώ η προσωπική του σελίδα στον  γνωστό ιστότοπο έφτασε  τα 156,200 likes.  Επιβεβαιώθηκε με λίγα λόγια,  για μια ακόμα φορά,  η παραδοχή ότι δεν υπάρχει "κακή" διαφήμιση. 


Πηγή: Dailymail - news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου