Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Βίκυ Καγιά - Νίκος Κριθαριώτης: Οι καυγάδες και ο χωρισμός (;) μετά από 2,5 χρόνια γάμου



Τις τελευταίες ώρες "έσκασε" σα βόμβα η είδηση πως η Βίκυ Καγιά χωρίζει από τον Νίκο Κριθαριώτη με τον οποίο είναι παντρεμένη τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για το γάμο τους ωστόσο αυτό το διάστημα έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μια απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Από την πλευρά της, το μοντέλο και παρουσιάστρια αποφεύγει να μιλήσει με τους στενούς της συνεργάτες να λένε στην 'Espresso', "το μοντέλο βρίσκεται στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και δεν ασχολείται με όσα λέγονται για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της".

Το Star, αναφέρει πως τα προβλήματα του ζευγαριού ξεκίνησαν από την αρχή του έγγαμου βίου καθώς οι δυο τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί. Η τελευταία κοινή εμφάνιση ήταν σχεδόν δύο μήνες πριν, στα "Madwalk" στις 17 Απριλίου.

Ο τωρινός χωρισμός ήρθε ύστερα από μια σειρά καυγάδων ο οποίοι οδήγησαν σε έναν πολύ μεγαλύτερο. Το ζευγάρι, μάλιστα, δεν παρουσίαζε την εικόνα του τέλειου ζευγαριού αφού το μοντέλο είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ότι έχουν περάσει κρίση.

"Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας. Περάσαμε σε μια φάση που ήμασταν συνέχεια μαζί, μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι. Στην αρχή δεν δούλεψε αλλά τα καταφέραμε μετά από 3 μήνες. Είμαστε ευλογημένοι. Την τελευταία στιγμή μας γυρνάει κάτι στο μυαλό, τα βρίσκουμε και όλα καλά! Ποιος δεν περνάει κρίση;", είχε πει.

Ενώ σε επόμενη συνέντευξη, η Βίκυ είχε αποκαλύψει πως δεν είναι στα σχέδιά του να αποκτήσουν παιδί καθώς δεν είναι έτοιμοι ακόμα. "Δεν είναι ακόμα στα σχέδια μας, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή. Έχουμε αποφασίσει με τον Νίκο ότι δεν είναι η στιγμή ακόμα. Νέοι άνθρωποι είμαστε. Θα γίνουν όλα στον χρόνο τους. Όλη η ζωή είναι μπροστά μας. Εμείς δεν είμαστε παραδοσιακοί, είμαστε αλλιώς", τόνισε.
COSMO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου