Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ηλεία: Σοκ και οργή για τον δολοφόνο του 63χρονου βενζινοπώλη


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κάτω Παναγιάς Κυλλήνης, από τον αδόκητο χαμό του 63χρονου, Δημήτρη Κουτρουμάνου, ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή, ο...
οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από τις σφαίρες του όπλου του άγνωστου δράστη που επιχείρησε να τον ληστέψει έξω από το κατάστημά του.

Ακόμα μεγαλύτερο ήταν το σοκ για τη σύζυγο του θύματος, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έζησε την τραγωδία και είδε αιμόφυρτο τον άντρα της να ξεψυχά στην αγκαλιά της. Ποιος να το πίστευε πως ο άτυχος 63χρονος θα έχανε ακαριαία τη ζωή του από τις σφαίρες ενός αδίστακτου ληστή, που τράπηκε σε φυγή χωρίς να πάρει τα χρήματα που αποτελούσαν τις εισπράξεις του άτυχου ιδιοκτήτη.

Τραγική ειρωνία, είναι πως ο αδικοχαμένος, Δημήτρης Κουτρουμάνος, είχε πέσει θύμα ληστείας ακόμα δύο φορές στο παρελθόν και την περασμένη Παρασκευή για τρίτη φορά η μοίρα είχε γράψει το πιο τραγικό τέλος.

Σε εξέλιξη, εξάλλου βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη που η σφαίρα του πυροβόλου όπλου του, έπληξε θανάσιμα, τον 63χρονο Δημήτρη Κουτρουμάνο, ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων Shell στην Κάτω Παναγιά.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 22:45, ένας άγνωστος νεαρός άνδρας πλησίασε πεζός τον ιδιοκτήτη πρατηρίου, τη στιγμή που είχε κλείσει το κατάστημα και κατευθυνόταν προς το όχημά του μαζί με την σύζυγό του και του ζήτησε τις εισπράξεις της ημέρας. Όταν ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου έβαλε το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δώσει τα χρήματα, ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές με αποτέλεσμα η μία σφαίρα να τραυματίσει θανάσιμα τον 63χρονο. Ο δράστης διέφυγε πεζός, χωρίς να αφαιρέσει τα χρήματα από το θύμα, ενώ ο 63χρονος μεταφέρθηκε στον Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία και επιστημονική διερεύνηση του χώρου, ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή. Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 χιλιοστών.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης είχε πέσει θύμα ληστείας άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Η μοίρα έμελλε να παίξει το σκληρό της παιχνίδι, να δείξει το αδίστακτο πρόσωπό της στον ίδιο και την οικογένειά του.

Ελλιπής, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, είναι η αστυνόμευση στην περιοχή της Κυλλήνης, με αποτέλεσμα να ζουν με την αγωνία ότι κάποια στιγμή θα εισβάλλει ξαφνικά κάποιος στο σπίτι ή στο κατάστημά τους, που με την απειλή όπλου θα διεκδικήσει τα χρήματά τους. Τρέμουν στην ιδέα ότι μία λάθος κίνηση δική τους, ίσως μπερδέψει ή ξαφνιάσει τον δράστη και αποβεί μοιραία για την ίδια τους την ζωή ή ακόμα και την ζωή των δικών τους αγαπημένων προσώπων.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου