Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ανατριχιαστικό βίντεο! Ισραηλινοί πανηγυρίζουν τραγουδώντας «Δεν έχει σχολείο αύριο στη Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά»


Την ώρα που η Γάζα πνίγεται στο αίμα, εικόνες - σοκ έρχονται από το Τελ Αβίβ, εκεί όπου ακροδεξιοί Ισραηλινοί πανηγυρίζουν στους δρόμους, ταραγουδώντας αρρωστημένα συνθήματα για τα παιδιά που σκοτώνονται στους βομβαρδισμούς.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ισραηλινός δημοσιογράφος κατέγραψε ακροδεξιούς συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν στους δρόμους για τον θάνατο παιδιών. Το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube τους έδειχνε να τραγουδούν: «Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!»

Το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και προκαλεί αν μη τι άλλο αποτροπιασμό.



Περισσότεροι από 100 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Τρίτη από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

Αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στις κεντρικές και νότιες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16 Παλαιστίνιοι και να τραυματιστούν ακόμα 50 άνθρωποι, δήλωσαν γιατροί και αυτόπτες μάρτυρες.

Εννέα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή που πραγματοποιήθηκε σε ένα σπίτι στο στρατόπεδο προσφύγων της αλ-Μπουρέιζ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας, Ασράφ αλ-Κέντρα. Ακόμα 7 Παλαιστίνιοι, μέλη της ίδιας οικογένειας, σκοτώθηκαν όταν το σπίτι τους χτυπήθηκε στην πόλη Ράφα.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι επιθέσεις από ισραηλινά αεροσκάφη, άρματα μάχης και πολεμικά πλοία εντάθηκαν. Οι στόχοι τους βρίσκονταν σε διάφορες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας και κυρίως στην πόλη της Γάζας.

Ισραηλινά στρατιωτικά αεροσκάφη εκτόξευσαν πυραύλους κατά του σπιτιού του Ισμαήλ Χανίγια, ο οποίος είναι αναπληρωτής επικεφαλής του ισλαμιστικού κινήματος της Χαμάς στη Γάζα, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο αναφορές μέσων ενημέρωσης της Χαμάς και δηλώσεις αυτόπτων μαρτύρων.

Ο Χανίγια και η οικογένειά του δεν βρίσκονταν εντός του σπιτιού όταν αυτό καταστράφηκε από τους πυραύλους, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Χαμάς, al-Aqsa.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου