Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Συγκλονίζει η απολογία του αρχιφύλακα που στραγγάλισε την 7χρονη κορούλα του - Αποκαλύψεις για την υπόθεση που σοκάρει

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η απολογία του αρχιφύλακα που στραγγάλισε την 7χρονη κορούλα του - Αποκαλύψεις για την υπόθεση που σοκάρει (Φωτό)!Ο παιδοκτόνος αρχιφύλακας οδηγείται στον εισαγγελέα, την ώρα που το παζλ της δολοφονίας συμπληρώνεται από καταθέσεις και μαρτυρίες...

Αφωνοι έμειναν οι συνάδελφοι του 47χρονου αρχιφύλακα όταν άκουσαν τον ισχυρισμό του για τα αίτια της φρικτής δολοφονίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τον αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στα ΜΑΤ δεν πίστευαν στα αυτιά τους: «Πήγα και την πήρα από το σχολείο της όπως κάνω αρκετά συχνά. Γυρίσαμε στο σπίτι και άρχισε να κάνει φασαρία. Έχασα τον έλεγχο και τη σκότωσα» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων είπε ο κατηγορούμενος.

Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι της οδού Νεμέας, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη άμεσα. Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά. Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης "δείχνουν" ότι ο θάνατος της μικρής Χρύσας προήλθε από ασφυξία, γεγονός που ενισχύει την αρχική εκτίμηση ότι ο 47χρονος στραγγάλισε την ανήλικη κόρη του.


ΦΩΤΟ NEWSIT 
ΦΩΤΟ NEWSIT

Τα προβλήματα του δράστη και οι ευθύνες

Όπως δήλωσε στο Newsit o Nίκος Καραδήμας, Μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, ''ο άνθρωπος αυτός κάποια δείγματα είχε δείξει. Οι συνάδελφοι του από τη Θεσσαλονίκη το είπαν στους προϊσταμένους, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν είχε γίνει τίποτα. Δυστυχώς περίμεναν να γίνει το κακό όπως και έγινε".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εργαζόταν αρχικά ως σκοπός στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Πριν από περίπου δέκα μήνες, η γυναίκα του έφερε στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και ο ίδιος έκανε χρήση της εννιάμηνης άδειας πατρότητας, δηλαδή παρέμενε στο σπίτι, καθώς η μητέρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος και έπρεπε να εργάζεται πολλές ώρες.


ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Μόλις επέστρεψε στην υπηρεσία του από την άδεια, μετατέθηκε στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με συναδέλφους του, η εξέλιξη αυτή τον είχε δυσαρεστήσει πολύ, με αποτέλεσμα να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για τις νέες του αρμοδιότητες. Μάλιστα, συχνά έλεγε πως ήταν πολύ μεγάλος για να είναι μάχιμος και πως ήταν καλύτερα στην προηγούμενη θέση του.

Το χρονικό του εγκλήματος και η ιατροδικαστική εξέταση
 
Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης "δείχνουν" ότι ο θάνατος της μικρής Χρύσας προήλθε από ασφυξία. Η υπόθεση, που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ, εξελίχθηκε νωρίς χθες το απόγευμα στην οδό Νεμέας, όπου ζούσε ο 47χρονος μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Την ώρα του εγκλήματος, ο κατηγορούμενος βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με την 7χρονη. Η σύζυγός του έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι ενώ συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες, για το πού βρισκόταν το -ηλικίας ενός έτους- μικρότερο παιδί τους.

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, ο ίδιος ο Αρχιφύλακας, επικοινώνησε με την 'Αμεση Δράση, την οποία κάλεσε να στείλει αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή. Τραγική φιγούρα η μητέρα της 7χρονης που όταν ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν και επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά της κατέρρευσε. 

Το απόγευμα η κηδεία της μικρής Χρύσας

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της άτυχης Χρύσας θα γίνει στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης, όπου αναμένονται συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, που παραμένουν σοκαρισμένοι...

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου