Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Εξιχνίασαν τη δολοφονία του επιχειρηματία Α. Αγγελόπουλου


H αστυνομία εξιχνίασε τη στυγερή δολοφονία του Άγγελου Αγγελόπουλου, ο οποίος είχε πυροβοληθεί εξ επαφής στις 3 Φεβρουαρίου 2011.

Σύμφωνα με το filodimos-aigio.gr, οι τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας Αγγελόπουλου, ηλικίας από 25 έως 46 ετών, αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ άλλων, ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, ηθική αυτουργία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι τρεις από τους τέσσερις δράστες, κατ'εντολήν του ενός και με την υπόσχεση πως θα πάρουν σημαντικό χρηματικό ποσό, συνεργάστηκαν για να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία. Μάλιστα, φαίνεται να πυροβόλησε ο νεαρότερος όλων.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, οι τρεις νεαροί είχαν προσπαθήσει ξανά να δολοφονήσουν τον Αγγελόπουλο μέσα στον Ιανουάριο του 2011, όμως δεν τα κατάφεραν κι έτσι προσπάθησαν ξανά, επιτυγχάνοντας αυτή τη φορά το στόχο τους.

Ο Αγγελος Αγγελόπουλος είχε πυροβοληθεί εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο στις 3 Φεβρουαρίου 2011. Μία γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Αιγίου και κατήγγειλε το γεγονός. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον Ανακριτή.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου