Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Οδηγός ταξί χτύπησε με το αυτοκίνητο τον πελάτη του!


Tον Απρίλιο του 2011 ο Χιού Λόιντ είχε μπει μαζί με την κοπέλα του σε ένα ταξί, όταν έφυγαν από ένα κλαμπ της περιοχής, στο Μπρίστολ της Αγγλίας.

Ρώτησαν τον οδηγό ταξί αν μπορούσε να τους πάει στο σπίτι τους με 6 λίρες, εκείνος όμως αρνήθηκε και τους είπε ότι θα πληρώσουν ότι γράψει το ταξίμετρο. Τελικά συμφώνησαν μαζί του να σταματήσει την κούρσα, όταν το ταξίμετρο θα έφτανε στις 6 βρετανικές λίρες. 

Όταν το ταξίμετρο έδειξε 6 λίρες του ζήτησαν να σταματήσει, γιατί δεν είχαν περισσότερα χρήματα. Ο οδηγός του ταξί όμως συνέχισε να οδηγεί και σταμάτησε μόνο όταν απείλησαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία, ενώ το ταξίμετρο έγραφε 8 λίρες.

Ο πελάτης θεώρησε ότι ο οδηγός ταξί τον υπερχρέωσε, του ζήτησε τον λόγο και τότε άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Όταν μάλιστα έβγαλε το κινητό του για να φωτογραφίσει τις πινακίδες, ο 47χρονος ταξιτζής ανέπτυξε ταχύτητα και τον χτύπησε, πετώντας τον στην άκρη του δρόμου.


Ταξί παρασέρνει πεζούς by fon1972

Ο νεαρός άνδρας έπεσε λιπόθυμος και τραυματισμένος στο έδαφος, ενώ οι άνθρωποι που βρίσκονταν μαζί του έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Χθες το απόγευμα το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον Μοχάμεντ Τζαβετ, ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγεί για δύο χρόνια.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου