Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Βουτιά θανάτου από τον Πύργο του Άιφελ

Βρετανός τουρίστας έβαλε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον Πύργο του Άιφελ.


Un homme chute de la Tour Eiffel : suicide ou... από BFMTV

Στο κενό πήδηξε από τον Πύργο του Άιφελ ένας βρετανός τουρίστας το βράδυ της Κυριακής, σκορπίζοντας τον τρόμο σε όσους βρίσκονταν εκεί, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Ο αυτόχειρας, ο οποίος είχε ένα σακίδιο στην πλάτη, εντοπίστηκε από τις κάμερες την ώρα που σκαρφάλωνε στον Πύργο, ο οποίος έχει ύψος 324 μέτρων.

Τη στιγμή που βρισκόταν μεταξύ του δευτέρου και του τρίτου ορόφου, οι οποίοι βρίσκονται σε ύψος 115 και 310 μέτρων αντίστοιχα, πήδηξε στο κενό, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η περιοχή εκκενώθηκε και στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις που δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

''Τέτοιου είδους αυτοκτονίες σημειώνονται αρκετά συχνά, αλλά είναι πολύ σπάνιο κάποιος να καταφέρει να αναρριχηθεί τόσο ψηλά'' αναφέρει πηγή της αστυνομίας.

Το πρωί της Δευτέρας, η πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη εκ νέου για να αποτρέψει άλλη απόπειρα αυτοκτονίας από τον Πύργο. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σταματήσουν μια γυναίκα περίπου 30 ετών, η οποία είχε αναρριχηθεί επίσης στον πύργο με στόχο να πηδήξει.

Τον Πύργο επισκέπτονται πάνω από επτά εκατομμύρια τουρίστες ετησίως, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από τη Βρετανία.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου