Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Στο χειρουργείο ο Αντώνης Σαμαράς - Σταθερή η κατάσταση του Β. Ράπανου



Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται σήμερα στο Αττικό νοσοκομείο, ο Πρωθυπουργός Αντώνης  Σαμαράς μετά την αρχή ρήξης αμφιβληστροειδούς που διέγνωσαν οι γιατροί.

Ο Πρωθυπουργός μετά την προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση που είχε χθες, διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Η επέμβαση θα γίνει από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, Πάνο Θεοδοσιάδη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το πολιτικό του γραφείο

«Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β/ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο».

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες και ο νέος υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος.


Mε έντονους κοιλιακούς πόνους, ναυτία, ιλίγγους, εφιδρώσεις και καταβολή, εισήχθη την Παρασκευή στο νοσοκομείο Υγεία. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί.

O κ. Ράπανος ήταν προγραμματισμένο να ορκιστεί υπουργός Οικονομικών στις 7 το απόγευμα.  Ωστόσο, λόγω των εξελίξεων, η ορκωμοσία μετατίθεται για τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, εφόσον η κατάσταση της υγείας του, το επιτρέψει.

 ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου