Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ξάπλωσε γυμνή στο δρόμο για να εμποδίσει το ασθενοφόρο!



Με τα όπλα προτεταμένα οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να απομακρύνουν μία γυναίκα που ξάπλωσε ολόγυμνη μπροστά σε ασθενοφόρο προκειμένου να εμποδίσει τη μεταφορά στο νοσοκομείο ενός κοριτσιού και της μητέρας του, την οποία υποπτευόταν ως ερωμένη του συζύγου της.
 
Η 38χρονη Zhang Shih από την ανατολική Κίνα χτύπησε με το αυτοκίνητό της τη γειτόνισσά της Wang Lu και την 4χρονη κόρη της. Έπειτα από τσακωμό που είχε με το σύζυγό της τον οποίο θεωρούσε άπιστο.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι Πρώτες Βοήθειες έκανε τα πάντα για να εμποδίσει την παροχή ιατρικής φροντίδας στους τραυματίες, αγνοώντας τους αστυνομικούς που τη σημάδευαν με τα όπλα τους!

«Έδιωχνε όποιον προσπαθούσε να τις βοηθήσει», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Μόλις έφτασε το ασθενοφόρο, έβγαλε τα ρούχα της και ξάπλωσε μπροστά στο όχημα για να μην μπορέσει να παραλάβει τα θύματα και να τα μεταφέρει στο νοσοκομείο».

Η 38χρονη μέχρι που χτύπησε έναν άνδρα από το πλήρωμα του ασθενοφόρου ο οποίος προσπαθούσε να βοηθήσει το 4χρονο κορίτσι, το οποίο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Zhang –δασκάλα σε σχολείο…- αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και απόπειρα φόνου. Εάν κριθεί ένοχη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη θανατική ποινή.

«Δεν ήταν έγκλημα πάθους. Εμπόδιζε την παροχή ιατρικής βοήθειας στα δύο θύματα για τουλάχιστον μισή ώρα», είπε ο εισαγγελέας.

Δείτε τις φωτογραφίες 
 
 
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου