Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μόνικα Λεβίνσκι: "Ο Μπιλ είχε ακόρεστη επιθυμία για ομαδικό σεξ"

Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την ερωτική της σχέση με τον Μπιλ Κλίντον, ετοιμάζεται να γράψει η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη τις συναντήσεις με μεγάλους εκδοτικούς οίκους.(Pics)
 
Μια ακόρεστη επιθυμία για ομαδικό σεξ  είχε ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α, Μπίλ Κλίντον! Καυτές ερωτικές επιστολές και τις διατροφές του πρώην προέδρου θέλει να αποκαλύψει η  Μόνικα Λεβίνσκι η οποία σκέπτεται να εκδώσει βιβλίο για τις περιπέτειες της με τον Πλανητάρχη.

Η 39χρονή σήμερα Μόνικα έχει  συναντήσεις με μεγάλους εκδοτικούς οίκους για να διαπραγματευτεί την έκδοση του πικάντικου βιβλίου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες φίλων της η Μόνικα με αυτό το ντίλ θα λύσει το βιοποριστικό της ζήτημα καθώς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο που θα της αποφέρει τουλάχιστον 12 εκατομμύρια δολάρια!

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail η 39χρονη στις ερωτικές της επιστολές εκφράζει την αγάπη της για τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο και περιγράφει πως θα μπορούσε να τον κάνει πολύ πιο ευτυχισμένο από τη Χίλαρι. Μερικές μάλιστα από τις επιστολές αυτές δεν του τις έστειλε ποτέ.

Μιλώντας στο  National Enquirer ένας φίλος της τόνισε χαρακτηριστικά "Τα απομνημονεύματα της  θα μπορούσε να προκαλέσουν  περαιτέρω προβλήματα υγείας στον πρώην πρόεδρο, ο οποίος έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις καρδιάς."

Ένας άλλος γίνεται ακόμα πιο μακάβριος "Το βιβλίο της θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από εκδίκηση, θα μπορούσε να τον σκοτώσει!" .

Η Μόνικα ήταν μόλις 22 ετών όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. Τον Ιούλιο του 1998 η Μόνικα ομολόγησε στη Δικαιοσύνη ότι είχε εν μέρει σεξουαλικές σχέσεις με τον Πλανητάρχη και παρέδωσε ως πειστήριο του εγκλήματος το περίφημο μπλε "GAP" φόρεμα με τον ακόμα πιο περίφημο λεκέ! Εκείνο το θερμό Αύγουστο ο Κλίντον έπαψε να αρνείται τα πάντα και ομολόγησε πως όντως είχε επαφές με τη Λεβίνσκι που περιορίζονταν στο στοματικό έρωτα και τις περιπτύξεις!

Η έκδοση ενός τέτοιου βιβλίου θα είναι η εκδίκηση που θα πάρει από τον Κλίντον, καθώς θεωρεί ότι εκείνος δεν "πλήρωσε"  αρκετά για τη σχέση τους που δημοσιοποιήθηκε. Ένα τέτοιο βιβλίο, βέβαια, είναι πολύ πιθανό να καταστρέψει τον γάμο των Κλίντον, αλλά ίσως και τις πιθανότητες η Χίλαρι να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

news247.gr    Στέφανος Νικήτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου