Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δεσμεύονται ακίνητα της πρώην συζύγου του Α.Τσοχατζόπουλου



Στη δέσμευση δύο ακινήτων, στην Αμάρυνθο Ευβοίας και στην Κόρινθο, της πρώην συζύγου του 'Ακη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενάουερ, προχώρησε ο ανακριτής της υπόθεσης, Γαβρ. Μαλλής.

Η Μολντενάουερ απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους πριν λίγες ημέρες για εμπλοκή της στην υπόθεση διακίνησης "μαύρου" χρήματος, καθώς εντοπίστηκαν εμβάσματά της προς την ιταλική εταιρία, που φέρεται να διακινούσε παράνομα χρήματα του 'Ακη Τσοχατζόπουλου και που είχε συσταθεί από τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές της υπόθεσης, πρόκειται να αποστείλουν στοιχεία της δικογραφίας στην Κύπρο, καθώς οι κυπριακές αρχές φέρονται να έχουν ζητήσει, μέσω δικαστικής συνδρομής, στοιχεία για τον Κύπριο πρώην Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και τον Κύπριο υπήκοο επιχειρηματία Αλ Ζαγιάντ Φουάντ (Αl Zayad Fouad), οι οποίοι εμπλέκονται στη δικογραφία, που έχει σχηματίσει η ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση των «ωφελημάτων».

Ο Κύπριος πρώην υπουργός ενεπλάκη σε διακίνηση παράνομου χρήματος στη συμπληρωματική απολογία του Νίκου Ζήγρα, ενώ ο Φουάντ έχει εντοπιστεί από λογαριασμούς που του ανήκουν και από τους οποίους διακινούνται εκατομμύρια ευρώ, προς υπεράκτιες εταιρείες που ανήκουν στον Ακη Τσοχατζόπουλο.

TZAKOY EΛENA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου