Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μπουτάρης σε Γεωργιάδη: Είσαι λαϊκιστής του κερατά!

Διάλογος σε έντονο ύφος σε πρωινή εκπομπή στο Μέγκα, μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιάννη Μπουτάρη. Αφορμή η αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης
 
Άναψαν τα αίματα για τα καλά το πρωί σε εκπομπή του Μέγκα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη με αφορμή την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ εξοργίστηκε, ακούγοντας τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης να χαρακτηρίζει "καρακιτσαριό και χουντική" την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε, απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη: "Ή είσαι χαζός ή τον παίζεις. Και επειδή δεν είσαι, μάλλον είσαι λαϊκιστής του κερατά".

"Μόνο επί χούντας γίνονταν αυτές οι αναπαραστάσεις", τόνισε ο κ.Μπουτάρης, υπογραμμίζοντας πως "εάν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να κάνει τη Θεσσαλονίκη Ντίσνειλαντ, να έρθει και να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος".

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, σε έντονο ύφος, απάντησε στον κ. Μπουτάρη πως ανάλογες αναπαραστάσεις γίνονται σε όλες τις χώρες του πολιτισμένου κόσμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά αντίστοιχες εκδηλώσεις στη Γαλλία, τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία.

Μιλώντας αργότερα στην εκπομπή και ενώ είχαν αποχωρήσει οι υπόλοιποι καλεσμένοι, ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε τη δυσαρέσκειά του για τη φτωχή, όπως τη χαρακτήρισε, εικόνα της αναπαράστασης.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter, μετά το επεισόδιο ότι η έκρηξη του κ. Μπουτάρη, ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν επιεικώς απαράδεκτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου