Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Νεκρή 25χρονη που βρέθηκε τυχαία σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ ληστών και αστυνομικών



Tραγικό θάνατο βρήκε μία 25χρονη κοπέλα, από τα πυρά επικίνδυνων κακοποιών κατά τη διάρκεια συμπλοκής τους με αστυνομικούς, το βράδυ της Παρασκευής στα Ίσθμια Κορινθίας.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έχει στηθεί στην Πελοπόννησο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων δραστών.

Όλα ξεκίνησαν στις 9:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε ταβέρνα στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών και με την απειλή όπλων πήραν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγαν.


Μετά την κινητοποίηση της αστυνομίας, εντοπίστηκαν οι δράστες στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και ξεκίνησε η καταδίωξη.

Η 25χρονη που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέμενε στην Κόρινθο, δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και των αστυνομικών. 

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και υπέκυψε.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η σφαίρα που προκάλεσε τον τραυματισμό της κοπέλας, έχει βληθεί από Καλάζνικοφ και προέρχεται από τα πυρά των κακοποιών.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται σε όλη την Πελοπόννησο και σε αυτές παίρνουν μέρος μονάδες της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και το ελικόπτερο της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο είναι μάρκας Subaru Forrester, μαύρου χρώματος, ενώ έχει δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του, ζητώντας από τους πολίτες πληροφορίες.
 
ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου