Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αλεποχώρι Αχαΐας: Σκότωσε το μωρό της γιατί έκλαιγε





Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δολοφονία του μόλις τριών μηνών μωρού από την ίδια του τη μάνα στο Αλεποχώρι, Αχαΐας.
«Χτύπησα με τα χέρια μου το παιδί επειδή έκλαιγε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 31χρονη γυναίκα, η οποία πιθανόν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οπότε και σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το patrastimes όταν κατάλαβε πως αυτό ήταν νεκρό, το έβαλε στο ψυγείο. Το απόγευμα της Τρίτης που επέστρεψε ο άνδρας της στο σπίτι είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του μωρού στην κούνια, προκειμένου να τον ξεγελάσει και να πιστέψει ότι πέθανε τότε από παθολογικά αίτια.

Ο πατέρας όμως του παιδιού δεν την πίστεψε καθώς το παιδί ήταν παγωμένο και την πίεσε για να του πει την αλήθεια. Και εκεί η «μάνα» αναγκάστηκε να ομολογήσει την φρικιαστική πράξη της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει ακόμη δύο δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών, τα οποία ήδη έχουν παραληφθεί και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους.

Ζούσαν απομονωμένοι στην άκρη του χωριού

Σύμφωνα με το thebest, ο Δήμαρχος του Δήμου Ερυμάνθου Θάνος Καρπής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είχαν διαπιστώσει πως πρόκειται για μια προβληματική οικογένεια που ζούσε απομονωμένη στην άκρη του χωριού με αποτέλεσμα προ έτους να έχει ζητηθεί να παρέμβει κοινωνική λειτουργός.

Η κοινωνική λειτουργός ήρθε, όμως δέχθηκε απειλές και αποχώρησε, όπως και η κοπέλα από το Βοήθεια στο Σπίτι που την συνόδευσε. Λίγο καιρό μετά, είχε επιχειρηθεί να πάρουν τα άλλα δύο παιδιά στο Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και πάλι είχαν επιτεθεί και τους είχαν απειλήσει.

Η οικογένεια αυτή έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και πολλές κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα και τα περίχωρα, ενώ η ίδια η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μάλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Είχε παντρευτεί τον αδερφό του

Όπως αναφέρουν πηγές του PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, ο οποίος και πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.
 
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου