Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

737 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ - ΦΥΛΑΚΕΣ


Μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται να εκδοθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο διαγωνισμός πρόσληψης 692 σωφρονιστικών υπαλλήλων και εξωτερικών φρουρών στα 33 καταστήματα κράτησης όλης της χώρας.

Η προκήρυξη θα βγει «στον αέρα» αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης 378 σωφρονιστικών και 245 φρουρών στις φυλακές μέσω της κινητικότητας.

Για την επιλογή των υποψήφιων φρουρών θα υπάρξει όριο ηλικίας και αναστήματος, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει η εγγραφή στα δημοτολόγια δήμων ή κοινοτήτων για τουλάχιστον μία διετία και η μόνιμη διαμονή τους για το ίδιο χρονικό διάστημα στους νομούς όπου εδρεύουν τα καταστήματα κράτησης.

Στο μεταξύ, στη σύσταση 45 θέσεων για επιστήμονες, διοικητικούς και βοηθητικό προσωπικό προχώρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την υποστήριξη του έργου του Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 30-66 ΕΤΩΝ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ

ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
188 συμβάσεις για εποχικούς σε δήμους

Στην πρόσληψη 188 βρεφονηπιοκόμων, βοηθών βρεφοκόμων, εργατών, χειριστών μηχανημάτων, οδηγών και μαγείρων προχωρούν 29 δήμοι και τα Νομικά τους Πρόσωπα. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις 5, 8 και 12 μηνών.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
98 γιατροί για ειδικότητα σε Μονάδες Εντατικής

100 πωλητές και ταμίες στα καταστήματα Praktiker

1.115 ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

+ 12 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΞΤΡΑ

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου