Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Νεκρός ο 50χρονος παιδεραστής



Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου όπου νοσηλευόταν ο 50χρονος παιδεραστής, ο οποίος συνελήφθη στο Ρέθυμνο και κατηγορείτο για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια.

Ο γυμναστής και προπονητής στίβου, πατέρας δύο παιδιών, κατά τη σύλληψή του, αυτοτραυματίστηκε με κουζινομάχαιρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί τον εισήγαγαν άμεσα στο χειρουργείο.

Ο ασθενής υποβαλλόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, καθώς οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να σταματήσουν την αιμορραγία.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, υποκύπτοντας τελικά στα τραύματά του.

Η είδηση έσκασε σα βόμβα στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, καθώς λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον Νίκο Σειραγάκη, αποκαλύπτεται κι άλλη υπόθεση παιδεραστίας.

Ο 50χρονος συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, ενώ λίγη ώρα μετά και ενώ οδηγήθηκε στο σπίτι του προκειμένου να γίνει έρευνα παρουσία Εισαγγελέα, κατάφερε να ξεφύγει, πήγε στη κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε με κουζινομάχαιρο στο λαιμό και στο στομάχι.

Οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από τη σύλληψη Σειραγάκη, διέθεταν πληροφορίες για την ύπαρξη και δεύτερου υπόπτου για ασέλγεια.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου είχαν στα χέρια τους δυο καταθέσεις δύο κοριτσιών ηλικίας 14 ετών που ανέφεραν ασελγείς πράξεις από τον 50χρονο προπονητή.

Η σύλληψή του έγινε στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου